Mi alapján vásároltok joghurtot? (tudásbázis)
Épp én is a Creamfields-et akartam írni, nekem nagyon bejött! Főleg eprest szoktam venni, de néha málnást is. Imádom, hogy tele van nagy gyümi darabokkal. Natúrt ritkán veszek, de ha igen, akkor is ezt a márkát.
Danone activiából pedig a citromost, bár ez elég drága, így csak akciósan veszem.
Régebben Jogobella, Milfina.
Mostanság inkább egyik sem... Cserpes nekünk nem jött be, nem ízlett.
A Tesco-ban kapni Creamfields natúr joghurtot. Szerintem jó az állaga és íze is. Ugyancsak Creamfields-ből van gyümölcsös, a múltkor kipróbáltam, az is finom volt.
Jogobella szintén finom.
A Cserpes a legjobb, de drága, ezért csak kivételes alkalommal veszem.
Piacon, házi termelésű joghurtból lehet jókat (és egészségeseket!) találni. Debrecenieknek és környékieknek ajánlom a "Nagyné és fiai" tejtermékeit!
Nem igaz! A legegészségtelenebb a híres-nevezetes D-betűs, agyonreklámozott joghurtcsalád. Csak el kell olvasni mi van benne...
Cserpesre szavazok! Nagyon finom, és ahhoz képest hogy valóban drágább, DE nagyobb kiszerelésű is, mint a többi poharas. Imádom a gyümölcsréteget az alján, ami érezhetően igazi gyümölcs, összetevő szerint sem adalékanyagos, a sima joghurt a gyümölcsréteg tetején meg bőven veri a szintén D-márkás Activia krémjoghurtot. Amúgy szeretem azt is, csak sajnos tele van adalékanyaggal, és ő tényleg drága a méretéhez képest.
A Cserpessel egy bajom van csak, nem olyan sok helyen lehet kapni. Amúgy ha tehetném, mindig ezt venném, és amellett hogy kedvenc is, még hazai is.
Én csakis natúr joghurtot veszek magunknak, ízesítettet nagyon ritkán, a gyereknek. Azért pont Danone-t veszek a citromosból, mert csak abból találtam citromost ezidáig.
A natúr joghurtot általában vagy magam ízesítem, vagy ételbe keverem. Az ételbe keverőseknél szinte mindegy, jó a legolcsóbb, akármilyen saját márkás (pl. T.sco színes) ha ízesítem, akkor Danone Magyarház vált be a legjobban az állaga miatt.
Jó munkát hozzá!
Én Jogobella-t veszek,az 1 kg-osat. Tele gyümölccsel és gazdaságos. Még a Lidl-ben is kapható finom gyümölcsös. Sokáig Activiát ettünk.
Ha semmiféle adalék anyagot nem tartalmaz, akkor nem hiszem, hogy egészségtelenebb lenne azoktól, amikben ízfokozók, cukor és egyéb dolog van.
A Cserpes natúrt én is szeretem:)
További ajánlott fórumok:
- Ti vásároltok turkálóból? Vagy ez tabu téma?
- Irodában dolgozó hölgyek, ti hol vásároltok?
- Mikor kaphat először a baba joghurtot, v. hasonló finomságokat?
- 11 éves kisfiúnak mit vásároltok karácsonyra?
- Ti ilyenkor vásároltok még nyári ruhákat vagy már kezditek lassan beszerezni az őszi/téli kollekciót!
- Milyen gyakran vásároltok magatoknak ruhaneműket/cipőket?