Mi a véleményetek, távkapcsolat esetén mennyi az esélye a teherbesésnek, ha a pár csak havonta egyszer a peteérés idején tud együtt lenni? (tudásbázis)
Szia, én nem hallottam ilyenről. L
Lehetni éppen lehetséges, de mivel a petesejt az aktus után csupán órákkal ( vagy napokkal) termékenyül meg és nem azonnal, a stresszhormonok pedig a stressz elmúltával lecsengenek, ennek igen kicsi esélyét látom.
Mert olvastam már olyasmit is, hogy a fájdalmas bhatolás miatt olyan (stressz)hormonok képződnek, amik aztán gátolják a petesejt megtermékenyülését.... :(
Erről mi a véleményed/etek?
4 évvel ezelőtt ikreket vártam volna, de sajnos elvetéltem. Utána úgy voltunk vele, ha jön-jön. Nem jártunk utána, mert a körülményeink sem voltak olyanok. Most sikerült...
Nálam diagnosztizáltak agyalapi mirigy mikroadenomát, de az hormonálisan tüneteket nem csinált, csak a menzeszt csúsztatta össze vissza.
A házasságunk jócskán megmentésre szorul (többek között a távkapcsolat miatt), remélem a baba is segít egy kicsit.
Na jó, akkor újra felteszem a kérdésemet, ez után a kis intermezzo után.... :)
Szóval: szerintetek mennyivel kisebb az esély a teherbeesésre, ha valakinek fájdalmat okoz a behatolás, mint normális esetben?
Szia, Ribizli!
Igen, akkor is.
Sziasztok!
Tavaly nyáron nekünk is úgy jött össze, hogy éppen abban a 2 hétben volt itthon a férjem, amikor esélye lehetett a babának. Előtte 4 év alatt sem jött össze, de a "két hétig napjában többször együtt" mindjárt hozott eredményt! :) Április végére várjuk Eszter érkezését
Bocsánat, de honnan veszed hogy a sperma vérből képződik, ez iszonyú baromság!!!!
A sperma a herében termelődik, az ondóváladékhoz pedig a mellékhere és a prosztata váladéka adódik hozzá, a vérnek ehhez semmi köze, max. annyi hogy a herének is van vérkeringése.
A nők 99,99%-a a peteérés előtti két naptól a peteérés utáni egy napig termékenyíthető, azaz a ciklus mindössze 3 napján.
Ez nagyon szép történet.... :) :) :)
Gratulálok Nektek!
További ajánlott fórumok:
- Akik távkapcsolatban élnek
- Hogyan lehet túlélni a távkapcsolatot?
- A távolság megölheti a szerelmet, ha a távkapcsolatban lévő felek "mindegyike" szerelmes?
- Metformin segítségével teherbeseni 36 évesen
- Működhet-e a távkapcsolat? Ha igen, meddig?
- Szakítás után működhet egy kapcsolat úgy, ha a szakítás előtt távkapcsolat volt és utána újrakezdenénk, közelebb költözve egymáshoz?