Mi a véleményetek róla? :( (beszélgetés)
Most nézem, hogy közben a fórumindító, már rég túl van a műtéten és a problémán is.
Lehet, hogy már focizni is tudna a műtött térdével?
Ez az első dolog, amivel kapcsolatban nincsen véleményem!
Nem is lehetnék hiteles, hiszen nem járok focimeccsekre! (Másféle meccsekre se)
Egyszerűen nem érdekelnek az ilyenek!
TV-ben is legfeljebb 10-15 percre köt le az ilyen.
Lehet, hogy bennem van a hiba?!?
Most olvasom az Egymásra hangolva c. Könyvet, és ez a probléma tipikusan arra vezethető vissza, hogy más a szeretet nyelvetek, így nem értitek egymást, annak ellenére, hogy szeretitek.
Meg kellene tanulnotok egymás nyelvén szeretni.
Éppen egy a tiédhez hasonló problémát is feldolgoz. A pasi a szüléskor sem, és a nő apjnak a halálakor sem "állt" mellette. Sajnos a legtöbb házasság azért ér véget, mert nem értik egymást a társak.
:D Nem! De a vicces az egészben,hogy egy focistadionnal szemben lakunk! Az erkélyről tudnám nézni a meccseket,HA AKARNÁM!!!:DD
De nem akarom!:)
Az eddigi hozzászólásodig azt mondtam magamban, hogy sajnállak, mert én biztos Veled próbáltam volna tölteni a műtét előtti napot. Pedig, ha valakit akkor engem érdekel a focimeccs.
Viszont ez nagyon sokat elárul a kapcsolatotokról.
Szerintem a kapcsolatotok nem áll valami szilárd lábakon és mint olyan nem a kívülállóknak kell eldönteni mi lett volna helyes viselkedés.
Hol lesz ,mikor??
Bár én a babus miatt kihagyom...., de az egyik nagy álmom...minimum 15 éve imádom őket.:)
Üvöltő nők is vannak szép számmal :))) Én mentem volna,ha nem lennék így megfázva :(((
De a műtétem előtti este inkább maradnék a fincsi,relaxos fürdőnél. :))
Márha szereti a focit,a tömeget, a káromkodó,üvöltöző pasikat!:)
Én speciel kihagynám! Bármi más inkább!:D
Valószínű,hogy a foci nagyon fontos a párod életében,
de a probléma szerintem sem itt kezdődött nálatok!
Az én emberemet kötéllel sem lehetne elvonszolni ilyen estben mellőlem,de nem vagyunk egyformák!
Én a helyedben szerveztem volna egy csajos estét!:)
Szerintem nincs a Te pároddal semmi gond!
Ha a műtéted helyett menne a meccsre, az lenne a gusztustalan.
További ajánlott fórumok:
- Melyik filmet láttad utoljára és mi a véleményed róla?
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Darwinizmus?Mi a véleményed róla?
- Hydroface öregedésgátló krémet használt már valaki? Vélemények tapasztalatok róla?
- Félelem a nőktől! Mi a véleményed róla? Megoldások?
- Louise L. Hay-Éld az életed c. könyv. Aki olvasta, mi a véleménye róla?