louise L Hay_Éld az életed "c" könyvét 3 nap alatt kiolvastam Nekem nagyon tetszett.Mintha csak nekem lett volna irva.Nem is ismertem az irót csak azért vettem meg mert egy ismerösöm szólt róla pár szót/akinek panaszkodta hogy fáj a hátam,most mütöttek cisztával..../és ő mondta hogy létezik ez a könyv.Leirja a betegséget,mi a konkrét problémád és hogy orvosold.Úton hazafelé röktön azokra az oldalakra lapoztam.Mégnéztem a bajt-a hozzáfüzött komentárt,hogy mi a probléma és leesett az állam MIND MAGAMRA ISMERTEM:DÖBBENET!!!Rögtön az elejére lapoztam és pikk-pakk ki is olvastam.Most nézek utánna a net-en milyen könyvek vanak még töle,mert NAGYON JÓNAK TARTOM!!!!!!!!!!
Nekem vidon van meg de nagyszerű.Több részletben hallgattam meg mivel egyszerre túl fárasztó.Tanulságos és néha ha eszemben jut alkalmazom a módszert:)
igen.. ez a tanfolyam fejfájás... de legalább utána jött és nem közben, a hármason dettó ez volt.. csak némi hányással megspékelve :P blöeeeeeeee... dolgozzanak a blokkok :D
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.