Mi a véleményetek Gyomaendrődről? (beszélgetés)
Voltunk már Gyomaendrődön, nekem a városka is tetszett és a Ligetfürdő is. Egyébként is nagyon szeretem az Alföldet. Csak igen messze van:(
Te miért vagy itt, ha annak tartod?
Különben közöd?
Miért olvasod ezt a szennylapot?
Családunkkal jártunk már sajt és túrófesztiválon, s nekünk nagyon tetszett. A Fészek panzióban szálltunk meg, nagyon kellemes kis hely. Annak ellenére, hogy egy Blikkben megjelent cikk a köztartozásai miatt ostorozta a tulajdonost, aki egyébként önkormányzati képviselő, nagyon kellemes kis hely, nagyon jó volt a kiszolgálás, korrektek, kedvesek az alkalmazottak. Nem értem miért kell a politikát belekeverni a turizmusba!!!!
Szép város, nekem tetszik.
Már többször voltam arra, de csak átutazóban.
Nekem nagyon tetszik Gyomaendrod eloszor1990-ben voltam,gyerekeim azota felnotek es voltak 2x egy-egy hetet a furdonel.Mi varosban lakunk de vetekszik varosotok a mienkkel es az utak is jobbak mint nalunk.
Egyet kell értenem sajnos,tényleg az összes út "ramaty".
Sajnos minden ide vezető út ramaty állapotban van. Sőt, a város Fő útja is csupa kátyú.
Örülök, hogy tetszett a város.
Nemrég jártunk ott,nagyon szép,de az oda vezető utak....,igaz,csak azt tudom,amerre mi mentünk :(
Szia!
Örülök,hogy jól érezted magad:O)és persze,hogy tetszett a "városkánk".
Voltam fürdőben, nekem tetszett,meg a környezet.Május 1. körül voltam, akkor volt a sajtfesztivál.Elég jól éreztem magam estére.
Nekem anyósomék ott laknak,nagyon tetszik a fürdő, a liget rész,barátságosak az emberek,de nem laknék ott,még kevesebb sajna a munkalehetőség mint Pest környékén,viszont az árak ugyanolyan magasak.Szóval mindent összevetve,egy hét bőven elég Gyomaendrődből,legalább is nekem,de a gólyák aranyosak reggelente......:)))))
Milyen egy város?Hát,nem egészen olyan,mit Gyomaendrőd.Szerintem egy városban sokkal nagyobb a nyüzsgés délután és este is.Itt például délben szinte megáll az élet,kora este behúzódnak az emberek a házaikba(főleg az endrődi része,de Gyomán se sokkal másabb).
Mi is a szabira szoktunk menni,szerintem ott sokkal jobb.De az biztos,hogy itt Gyomaendrődön sokkal nyugisabb az élet.:O)De azért jó pár pozitív oldala is van városunknak.
Én itt lakom. Voltam koleszos Orosházán, és 5 évig albérletes Szegeden. Na ott nem csak a fürdőben volt tömeg. Szerintem itt sem kihaltak az utcák 5 órakor. Én nagyon szeretek itt élni. A fürdő helyett pedig a rengeteg élővíz egyikére szoktunk járni fürdeni. Kicsi gyerekeseknek ajánlom az endrődi Pájer strandot.
Szilva88, neked milyen egy város, ha a gyomai rész már kicsit hasonlít rá?
Értettem elsőre is:)Én a falu kifejezésre értettem,amit mondtam.
Nem a Városban volt a tömeg hanem a fürdőben de nagyon!!!:-))
Örülök,hogy tetszett nektek!Tényleg rossz,hogy nagy a tömeg.
A gyomai rész kicsit már hasonlít egy városra,de az ednrődi annyira nem.De ha hétköznap délben,vagy délután öt körül mész végig a városon,akkor teljesen "kihalt" az egész,sajnos.
Egyébként gyönyörü történelmi jelentőségű alföldi VÁROS!!!!!!!!(nem falu ahogy a 8. hozzászólásban olvashattuk)
Voltunk ott a családdal 1 napot a fürdőben hát végülis jó volt lett hűtőmágnesem is:-)))mert annyira nem tudtam kikapcsolódni mert a cuccot nem hagyhattuk magára a példen ebédeltünk is ami elfogadható volt de a délutáni gofri a kukában végezte:_SS a lángos nagyon finom volt minden medencét kipróbáltam csak külön külön mert a fiacskára oda kellett figyelni a gyerekmedence is szupi volt:-))végül is eltelt a nap ez augusztusban volt :-))Utána indúltunk a Tisza Tóra hát ott jobban éreztük magunkat a kisfiam nyugodtabb is volt mert nem volt az a tömeg mint a fürdőben:-))
Ez igaz,nem lehet rá azt mondani,hogy város.És hivatalosan hiába egyesül Gyoma és Endrőd,változatlanul két "falu" maradt.
Én itt lakok,de szerintem nem sokat veszítettél:(
sajnos.Igaz van pár szép hely:)
Igen,Békés megyében van,Békéscsabától 40km-re.:)
Jártam ott gimibe egy évig:)
igaz nem most volt,de én nagyon szerettem ott lenni,rengeteg barátot szereztem a koleszban az ország minden tájáról
Vannak olyanok,akik itt laknak,vagy laktak?
További ajánlott fórumok: