Mi a véleményetek? Férfi ismerősök mondták. (beszélgetés)
Nem a saját véleményem szerint, a Magyarországon élők közűl nagyon sokan öregnek gondolják magukat. Pedig még sok év lehet nekik hátra.
A Nagyapámat 94-éves korában ütötte el egy teherautó, amikor ment haza az 50-éves barátnőjétől.
Persze egyedi példát bármire lehet találni.
Saját véleményem szerint, az ötvenesek még nagyon jó állapotban vannak.
Mondhatjuk úgy is, h eddig az egyik kezeden meg tudod számolni, h hány ilyen lógótökűvel találkoztál.
Azt is szeretném tudni, h hány férfit ismersz, mert mem mindegy h 124-et, vagy 17852-őt.
Ha engem is megkérdeztél volna, akkor azt válaszoltam volna, h a nők is, meg a férfiak is, a legszeb/legjobb éveikben vannak amikor 4-es számmal kezdődik az életkoruk.
Tudod miért mondanak ilyet a pasik?
Mert egy 40+ -os nőt már szép szavakkal nem lehet elámítani.
Ha megvan a magához való esze, tisztában az adottságaival és az értékeivel, akkor már elhajtott a vérbe legalább egy férjet, aki semmibe vette, megcsalta, átverte, aki helyett családot tartott fent, aki helyett milliós adósságokat fizetett ki, és még hosszan lehetne sorolni, miért is szinglik.
Nem a pasik használják őket ürítésre, csak a pasik nem kellettek neki egyébre. Már nem akarnak anyáskodni, megmenteni szenvedő, sanyarú sorsú pasikat, mert már egyedül is megállnak a lábukon.
Nyilván, van egyébre is példa, de akiket én látok, ilyenek.
A pasiknak meg savanyú a szőlő...
Te hány éves vagy?
Nő vagy?
Levadászható...
Talán nekik csak az kell.
Sztem ez az életkor, amikor már 1 picit jobban kiábrándultak az emberek, pláne az egyedülállóak.
Ha a 40-es már megszokta ezt a csajozós életformát, megértem, hogy nem mer/akar változtatni. Ha külseje, egészsége, ideje, szerencséje engedi ezt valóban tudja még akár 10 évig is csinálni.
A 60-as az meg már bőven B oldal, feltételezem ő is tapasztalt már ezt azt. A kor előrehaladtával egyre nehezebb az ismerkedés, pláne összeköltözős kapcsolatra.
Sztem a pasik általánosságban jobban válogathatnak és meg is teszik. 40-es nők is általában tök jól néznek ki, ma már anyagilag is stabilak általában; mászkálnak mindenféle, a pasik meg otthon ülnek, jobb esetben tudnak normálisan öltözködni, van 1 munkahelyek, és legalább egyedül/haverjával élnek. Meg sokan ilyenkorra lesznek jó pasik és bepótolják, amire fiatalon esetleg nem votl lehetőségük... ezt is megértem. :D
Nyilván az ilyen típusú nőket keresik, nem a normálisakat. Mert normálisakkal nem lehet így viselkedni.
De ettől még marhaság ez az általánosítás.
Vannak ilyen férfiak.
Egy fórumon olvastam ,hogy az ott kommentelő hímnemű egyedek azt taglalták ,hogy 40 év felett a nőknek már szaga van!
A nem teljesen jó alakú nőket csak fekáliával telt zokninak hívták.
Hihetetlen ez a nőgyűlölet manapság.
Hozzáteszem a férfiak elenyésző kisebbségét teszik ki ezek a pasik.Viszont elég hangosak 😬
40-es nem lúzer? Sztem pont az.
A másik meg csak simán p@cs.
Jó kérdés :)Szerintem ő csak henceg. Nem hinném, hogy 50 alatti nővel össze tudna jönni kb 65 évesen. Nem gazdag vagy híres.
A 40-es nem kamuzik. Ő így él. Se gyerek, se házasság, semmi komoly.
További ajánlott fórumok:
- Rokonok, ismerősök nehezítik a helyzetem
- Hogyan tudok az interneten keresztül régi ismerősöket megtalálni?
- Titeket érdekel hogy az ismerősök mit gondolnak rólatok?
- Felnőttél...Hogyan köszönsz a régi ismerősöknek?
- Mi lehet az oka, ha egy férfi barátod folyamatosan azt a látszatot kelti az ismerősökben, hogy több is van közöttetek?
- Mi volt az első szó amit gyermeked, esetleg te babaként illetve ismerősök babái mondtak és milyen idős korban?!