Mi a véleményetek erről a férfiről? (beszélgetés)
Megvuduznak? :DDDD
... csaknem,:) biztos ő is érzi, hogy valami nem kerek, azért írta ki a fórumot, de az, hogy nem néz vissza, nem tudom, mire jó?!
1. a no kapcsolatfuggo
2. ket szek kozott a foldre is eshet
3. ha lep, azt onmagaert tegye, mert igy lenne egyenes es becsuletes
4. nem tartom egeszsegesek a helyzetet, ha azonnal osszekoltozne a masikkal
5. meg kellene tanulnia egyedul elnie
15 hónapja titkos kapcsolat? Milyen nő ez? És ez az egyetlen "titkos" kapcsolata? Eléggé sárkányfűárus szaga van.
Én a hapsi helyében akkor hagytam volna, mikor elmondta, hogy "van egy élettársa akivel rosszul élnek" mert az, hogy csak az a nő foglalt, akin fekszenek ez esetben tök igaz. A macán ugyanis most ketten fekszenek felváltva. Én mindig a saját bögrémből iszom és nem osztozom, ahogyan azt sem hagyom, hogy rajtam osztozzanak. nem vagyok sem öreg(nam nagyon) sem prűd, de nehezen csókolnék meg olyat, aki előtte a másikkal "oralizát" - legyen az nő vagy férfi...
..bocs de baromi zavaros vagy! Nem e lehetne lépésről lépésre? Amit én átvettem, hogy baromi nagy indulat van benned és minden áron az igazadat szeretnéd bizonyítani!
..bocs hogy ez a véleményem!:-((
nem nagyon ertem, ha mindent elsopro szerelem, hogy-hogy nem soporte meg el a rossz kapcsolatot? :) 15 honap nagyon sok ido
miert gondolod ugy, hogy ez a mindent elsopro szerelem, amiben a ferfi veled akar erni, nem eri meg? azon kivul, hogy egyutt elsz a mostanival, kot hozza mas? (gyerek, kozos haz stb.)
Lehet, hogy azért agresszív, mert a nő 15 hónapja agonizál? Nem védeni akarom, csak egy lehetőség...
Ennyi idő alatt talán el lehetne dönteni, hogy mit szeretne, pláne, ha az élettársával nem él jól.
El tudom képzelni, mit él át a "szerető", miután a hölgy esténként hazatér az élettárshoz.
A ffiről nincs véleményem, kevés az információ, a hölgyről inkább, de nem túl pozitív. :)
A férfiról nincs különösebb véleményem.
A nő viszont ne az új szerelem miatt szakítson az élettársával, hanem saját maga miatt.
Már ha szakít...
Sziasztok! Legyetek szívesek, írjátok le a véleményeteket a férfiről, akit most jellemezni fogok.
A kapcsolat 15 hónapja tart, tipikus "mindent elsöprő szerelem". Romantika, szenvedély, minden, ami kell. A pár férfi tagja fokozatosan agresszívebb, követelőzőbb, számonkérőbb lesz. Szinte örökké ingerült, sok a veszekedés, amit persze "édes kibékülés" követ. Amikor a nő rákérdez, hogy valami baj van-e, esetleg már nem szereti úgy mint régebben, felkapja a vizet, és ledorongolja a nőt, mondván, ha nem szeretné, nem lenne vele. Mindez telefonon keresztül zajlik, ha személyesen vannak együtt, nincs semmi gond. Egy fontos információ: a kapcsolat titkos. A nőnek élettársa van, akivel rosszul élnek, és fel is számolná ezt a jelenlegi szerelméért, csak nem biztos abban, hogy megéri. A férfi össze akar vele költözni. Vajon milyen életük lenne?
A kérdésem az, mit tegyen a nő?
További ajánlott fórumok:
- Különös módon népszerűsítették a szoptatást. Mi a véleményetek erről, mert én kiakadtam rajta?
- Mi a véleményed arról a 33 éves férfiről, aki...
- 41 éves, gyermektelen, sosem volt házas/jegyben járó férfiről mit gondolnátok?
- Hallottatok már ilyen férfiről?
- Hallottatok már olyan férfiről, aki mindenáron meg akart nősülni?
- Tudtok olyan számot/zenét, ami a tökéletes álombéli férfiről szól/vele kapcsolatos?