Mi a véleményed arról a 33 éves férfiről, aki... (beszélgetés)
Elég sok ilyen pasi van a környezetemben. Nem közvetlen környezet, inkább távolabbi szomszédság vagy látásból ismerem, így okokat nem tudok.
Nem egy motivált személyiség, de ennek ezer oka lehet. El van. De nagyon sokan vannak így. Szülők meg nem tudnak/akarnak vele mit kezdeni.
Ha te párkapcsolatot szeretnél vele, vágj bele, de személyiségének teljes ismeretében. Lehet, csak szüksége van támogatásra. Azonban óvatosan.
A fenébe is!!!!!
Miért kell ezt csinálnod???????
..még mindig a szüleivel él.- A MAI VILÁGBAN SAJNOS SOKAN NEM TUDNAK TOVÁBB LÉPNI,NAGY A SZEGÉNYSÉG.MANAPSÁG ELÉG NEHÉZKESEN MEGY A SZÜLŐTŐL VALÓ FÜGGETLENEDÉS. Nincs semmilyen végzettsége,EZEN MIT ÉRTESZ,NEM VÉGZETT EL EGY ISKOLÁT SEM? soha nem volt munkahelye,DE HISZ AZT ÍROD A CSALÁDI ÜZLETBEN SEGÍT.AZ IS MUNKA. nincs pénze,HA SEGÍT,VALAMIT DOLGOZIK.GONDOLOM NEM INGYEN.VALAMIT CSAK KAP ÉRTE. VAGY FÉLRETETT PÉNZRE GONDOLTÁL? a családi üzletben segít, de nem élnek jómódban.MANAPSÁG SOKAN NEM ÉLNEK JÓMÓDBAN.EZ NEM CSODA SZÁMBAN MEGY.
Soha nem volt párkapcsolata, és alkalmi kapcsolatai sem.EZT NEM TUDOM HOVÁ TENNI,EZ TÉNYLEG FURA.
mi a véleményed arról a nőről, aki tisztában van a fentebb leírtakkal, ennek ellenére mégis kapcsolatot szeretne ezzel a férfival kezdeni?
LEHET,HOYG KIHÍVÁSNAK TEKINTI. VAGY EGYSZERŰEN A FICKÓ EGYÉNISÉGE TETSZIK NEKI.
Bocsi,ha a fentiekre már volt valami válasz,vagy utalás,nem olvastam el mindent.
Szia! Olvasgattam a naplódat és valami szöget ütött a fejembe. Ahhoz képest, hogy egy tanulatlan bunkó p*rasztnak kiáltod ki magad rendszeresen, egy darab helyesírási vagy nyelvhelyességi hibát nem fedeztem fel az bejegyzéseidben. Akik többdiplomás értelmiségi fényében tetszelegnek, azok nem tudnak így írni.
Tudom semmi köze a témához, nem is lényeges, csak egy érdekesség... (nekem az) :)
pontosan erről van szó..hiánypótlás.
unalom= elfoglaltság hiánya.
sok esetben a függőség a probléma,hogy elhanyagolja sok ember a gyerekét vagy más esetben oda ülteti a gép elé magával egyetemben és ez énszerintem nem jó.
fog ez menni..csak akarnod kell..
ez a portál egy hiánypótló eszköz..de ezt mindenki tudja itt...
akinél minden kóser odahaza az nem kuruttyol itt ,mert teljes az élete.
És hogyan fogsz kevesebbet írni?:))
Lekötözöd a kezeidet?:D
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek arról, ha valaki fiatalon (16-23 évesen) szül?
- 41 éves, gyermektelen, sosem volt házas/jegyben járó férfiről mit gondolnátok?
- Mi a véleményetek erről a férfiről?
- Hallottatok már ilyen férfiről?
- Hallottatok már olyan férfiről, aki mindenáron meg akart nősülni?
- Tudtok olyan számot/zenét, ami a tökéletes álombéli férfiről szól/vele kapcsolatos?