Hallottatok már ilyen férfiről? (beszélgetés)
Minden pasi, nő és kapcsolat más.
Mi számít rövid időnek? Hogy rövid időn belül eljegyez...
Lehet, hogy pl két hónapos a kapcsolat de minden nap taliznak. Vagy két hónapos de csak hetente egyszer-kétszer taliznak.
Nem mindegy...
De ha meg nem akar a pasi eljegyezni, akkor meg az a baj...
És akkor jönne a Mel Gibson-os kérdés, Mi kell a nőnek???
És mi az, hogy életkorából adódóan ... némelyik nő nem életkorából adódóan akar szülni tök mindegy kinek?! Ilyenek is vannak, a másik oldalt is vizsgáljuk meg...
Sztem ha normális a pasi, illetve megfelel az aktuális partnernek, akkor miért gond a komolyság?
párom 39 éves volt mikor összejöttünk,0 gyerek,0 esküvő,0 eljegyzés,én 29,1 gyerek,szinte kimondatlanul tudtuk,h hamar jön a közös gyerek,de beszéltünk is róla,és meg is fogant hamar,most másfél éves a kislányunk,és köszönjük jól vagyunk
amiről a többiek beszélnek,az a fiam biológiai apjára érvényes és valóban beteges társfüggőség,nekem 5 év alatt kb 10 szakításom volt vele,5x "eljegyzett",olyankor ideig-óráig viselkedett,aztán kezdte előlről....
Igen. Van egy ismerősöm, aki a 15 éves kapcsolata felbontása után elvette a barátnőjét 3 hónap ismeretség után.
Ennek kb. 10 éve. Jól vannak, boldogok.
De ez szerintem az a bizonyos fehér holló.
igen :) Az egyik ismerősöm ilyen. 30 éves, most a 3. nőt jegyzi el. Na meg persze, azonnali témája mindenkivel a gyerekvállalás :)
(ténylegesen senkivel nem volt még házasság- talán szerencsére-, gyerek, de 1 éven belüli eljegyzés már a 3. nővel most)
ilyen férfiról még sosem hallottam
de még az öregapám se hallott soha:D
További ajánlott fórumok:
- Bérbe adnám a párom! Hallottatok már ilyenről?
- Töröcsik Mari milyen beteg hallottátok?
- Üdülési csekkel külföldre ment az ismerősöm, lehetséges ilyen, ti is hallottatok róla?
- Milyen érdekes, vicces, esetleg veszélyes, nem mindennapos szakmákról hallottatok már?
- FLAVOGARD tabletta - hallottatok róla? Szedte valaki esetleg? Milyen betegségre? Mik a tapasztalatok?
- Vércsoportok és jellemek összefüggése - hallottatok róla? Állítólag van ilyen..