Mi a véleményetek a Perwoll-ról? (tudásbázis)
A Perwoll különleges mosószereivel garantáltan a megfelelő törődés ruháid számára!
Segít megőrzi a kedvenc kardigánod formáját és puhaságát, blúzod ragyogását és bársonyosságát, fényes, fekete és fehér ruhadarabjaid színintenzítását. Innovatív Színmegújító+ hatásának köszönhetően, segít megelőzi a színek kifakulását és eltávolítja a szürkének tűnő szövetszálakat. Így ruháid visszanyerik csillogásukat és színük tovább marad olyan intenzív, akár az új.
Persze minden igaz, ami a reklámokban van... ;)
Én az elmúlt 39 évben kiválóan megvoltam nélküle, a ruháink tiszták és illatosak :)
Elgondolkoztató egyébként, hogy mennyire meghatározzák a reklámok az átlag magyar életét... Amióta nem élünk otthon, ez méginkább szembötlő. Itt, ahol az átlagember olyan anyagi körülmények között él amiről mi csak álmodhatunk, az emberek 90%-a noname, haza gyártású, "First Price" vagy hasonló mosóporokat használ, a legtöbb otthon ismert "nagy" "minőségi" márkát be sem hozzák az országba... tanulhatnánk tőlük. Csakhát Magyarország elég birka ahhoz hogy néhány reklámkampánnyal ideális fogyasztóvá váljon.
Nekem nem jött be, de biztos sokat akartam.
:)
Még sosem használtam,mivel elég borsós ára van :( de most láttam a Spar-nál 40% kedvezmény van.
Mi a véleményetek megéri az árát?
Előre is köszönöm a válaszaitokat :*