Mi a véleményetek a Pervol magic mosószerről? (beszélgetés)
Halihó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De kihalt ez a fórum.
Szóval kipróbáltam a pervolt,nagyon meg vagyok elégedve!!Öblítő szinte alig kell,inkább a pervolt érezni a ruhán,de azt nagyon!!Isteni!!!!!!!!!!!
Az én ruháim nem igazán foltosak,csak izzadság.Ami koszosabb és fehér,azt tide mosóporral mosom.Nem cserélném le semmiért,a ruháim gyönyörűek!!
köszi a választ,én öblítőben a v kék lenort használom,de használtam a sötétkéket is,az is nagyon jó.Hallottam a sárga lenorról is sok jót.lehet kipróbálom azt is.Régen cocolinót használtam,de szerintem az már nincs olyan jó.
Az ariel viszont fehér ruhákat nagyon szép tisztára mossa,és nekem olyan fehérek mint a hab.
Én nem használok venist,hanem hipot.De azt ugy csinálom,hogy elöször kimosom a ruhát,amit hipozni akarok.Kimosás után belerakom jó meleg hipos vizbe,pár percre csak.Utánna csinálok megint mosóporos forró vizet,és abba visszarakom a hipóból kivett ruhát.Igy gyönyörű fehérek a ruháim,és nincs hipószaga.Nekem anyukám azt tanitotta hogy nem szabad a koszos ruhát elöször khipóba rakni,mert a hipo beleégeti a oszt.Először ki kell mosni.És szerintem nem sárgitja be a ruhát csak nem szabad sokáig benthagyni,és jóval olcsobb mint a venis.De a pervolt ki fogom próbálni,állitolag az illata isteni.Majd leirom ha kibróbáltam.
Sziasztok
mi a véleményetek a pervol magic mosószerről?Használtatok már?
Irjatok
További ajánlott fórumok:
- Folyékony mosószerrel való mosás........
- Milyen mosószerrel kell mosni a fehér ruhákat?
- Normális az aki folyékony mosószerrel (ruha) mos fel otthon?
- Mi a véleményetek az ESPIRO MAGIC 4 babakocsiról?
- Színes ruhákat moshatok fehér ruhákhoz való mosószerrel?
- Fehérítő használata után mosószerrel is öblítsem ki a ruhát vagy elég az öblítő?