Mi a véleményetek a Patentex hüvelykúpról? (tudásbázis kérdés)
Nekem nem jött be, nagyon zavaró, hogy kifolyik.
(a maradék 10 db-tól 1500 Ft-ért megszabadulnék, akit érdekel, privátban írjon.)
Pont azért használom ezt mert azt hallottam ez nem csíp,és tényleg nem.
Páromnak semmi baja nincs vele.Inkább ez mint a gumi.
Nekünk bevált, az óvszernél még mindig százszor jobb és az a kis síkosítás sem jön rosszul amit ad. Szerintem a legjobb megoldás olyankor, amikor a tabletta nem jöhet szóba (szoptatás, érzékenység, stb.) és a nemi betegségektől sem kell tartani (azaz tartós kapcsolatban)
Néhány dologra azért figyelni kell:
Nem árt egy nagy törölköző az ágyra, mert a lepedőn nyomot hagy.
Türelmetleneknek nem ajánlott, mert a ráírt várakozási időt erősen ajánlott betartani.
A felhelyezés is lehet kicsit illúzióromboló ha a szőke herceg nem elég ügyes vagy mondjuk nem jutott elég idő az előjátékra előtte.
Meglehet, hogy a szájjal történő izgatást is el lehet felejteni a használata mellett, mert lehet, hogy valamelyik fél kényelmetlennek érezné a zsíros trulyi miatt ami lesz belőle használat közben (és ez nem feltétlenül a pasi, mert egyébként teljesen íztelen).
A hüvelytablettát felejtsétek el, az szörnyű. Nem síkosít hanem inkább érdesít (de nem a recés óvszerre kell gondolni, inkább egy marék homokra asszociálnék) és csíp(het) is (mindkettőtöket). Szóval inkább a kúp.
További ajánlott fórumok:
- Pharmatex hüvelytabletta vagy hüvelykúp? Melyik a jobb is miért?
- Mik a tapasztalatok a Betadine hüvelykúppal kapcsolatban?Mennyire használt?
- Ismeritek a Patentex Oval hüvelykúpot, mint "fogamzásgátlót"?
- Grape vital hüvelykúp vélemények?
- Mi a véleményetek a vény nélkül kapható hüvelykúpról?
- Milyen tapasztalatotok van a Patentex hüvelykúpról?