Mik a tapasztalatok a Betadine hüvelykúppal kapcsolatban?Mennyire használt? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Látom pár hónapja nem írt senki sem. Ha valakinek szüksége lenne még tanácsra, azt ajánlom, hogy a a betadine "kúra" után használjatok hüvelyi probiotikumot, mert a jó bacikat is kiírtja sajna:( Ha ténylegesen megszeretnétek gyógyulni, akkor kell a probi.. Énis sokáig küzdöttem gombával, de nagyjából egy évig tömködtek minden gyógyszerrel, de egyszer sem használtam hüvelyflóra visszaállítót.Kerestem másik nődokit. Ő meg majdnem hátast dobott mikor meglátott.. Tovább nem untatok senkit, a lényeg, hogy antibiotikumok, kúpok után használni kell a probit. Nem véletlen van az, hogy visszaújul sok nőnek..:(
Sziasztok!
Hétfőn kezdtem el csinálni a canesten kombi kúrát, ami ugye 3 napig tart.4. nap még biztonság kedvéért krémmel bekentem. Mára (vasárnap) minden tünetem elmúlt, se viszketés, se égető érzés, se váladékozás, szóval semmi. Viszont tegnap (szombat) mintha rózsaszínes váladékozásom lett volna, az estére elmúlt, de mára (vasárnap) már megint előjött...Szerintetek ez normális?Vagy mi lehet?Minden tünetem elmúlt, semmi bajom nincs, de ez az egy már két napja gyötör..... :(
Kérlek, akinek van tapasztalata, segítsen!
Köszönöm
Sziaszitok!
Én használtam canesten kúpot, utána mondta a dokim,h 4 hét múlva szedjem 2 hétig a betadint. Utána megvizsgál.
Ok. Most kezdem majd a 2. hetet a fránya candidámra, amivel már 1x szenvedtem novemberben. Remélem hatni fog, mert már megbolondulok ettől az egésztől. Éjjelre teszek be én is szárnyas betétet, előtte bevizezem a kúpot és úgy teszem fel. Éjjel jön ki 1 pici, de napközben is mintha rendesen nedves lennék odalenn egész nap. Tudom, hogy van folyásunk, de ez nem olyannak tűnik (pedig színtelen). Ez még mindig a kúp lehet? És érdekes, mert a nemiszervem körül mintha kicsit viszketne, olyan mintha kiakarna jönni a gomba, de nem jön ki. Lehet ám,h képzelődök ezzel kacsolatban. Nyugtassatok meg, hogy "normális" dolgok megyek keresztül.
Szia!
Azért van pisilés közben is meg után is a nyilalló fájdalom , mert hólyag gyulladásod lehet.
Amit nem csak kúppal tudsz kikezelni.Antibiotikummal is kezelheted de ha nagyon irtózol a gyógyszerektől akkor Walurinalt szedjél.És sok sok folyadék, hogy kimosódjon a hólyagból a baktérium.Közben pedig kezelheted a betadin hüvelykúppal.Amit ha végig csináltad érdemes valamilyen tejsavas, laktóz tartalmú hüvelyzuhanyt használni.Mert a Betadin_nal nem csak a kórokozókat irtod ki de a hüvelyflórádat is tacsra teszed.Én a femifitet használtam, és elmúlt a panaszom.
Jobbulást kívánok neked!
Sziasztok!
Nekem is egy ideje fáj,ég,csíp amikor pisilek folyásom is van.Vettem Caneseten Kombit este fel helyeztem az első tablettát aplikátor-ral és be is kentem kívülről,én nem tapasztaltam,hogy ki jött volna pisilés közben a tabletta.
Szóval az a lényeg,hogy végre tünetmentesen aludtam az éjjel,reggel is jól keltem,majd ki mentem pisilni és rögtön megint jött a rettenetes fájdalom pisilés közben és az után is....nem tudom,hogy miért csak reggel érzem a tüneteket.
Ha valakinek van valami ötlete kérem ossza meg velem!!
Üdv
sziasztok!
ebből mennyit kell beszedni?gondolom nem elég 2-3 db?
Passz, én nem gomba miatt használtam.
Sajnos akkor nem tudok segíteni. :(
Szia!
Én használtam már, de más gyógyszerrel kombinálva, úgyhogy azt nem tudom biztosan, mennyire használt. :)
Ártani nem árt, az biztos. :)
Mire vagy kíváncsi?
További ajánlott fórumok:
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Milyen nem vényköteles hüvelykúpot használtok gombás fertőzésre?
- Használt autót veszek, életem első autója lesz. Mire kell odafigyeljek a vásárláskor, mit kérdezzek a kocsival és szerződéssel kapcsolatban?
- Betadine hüvelykúp
- A festéshez használt hengerekkel kapcsolatban mit érdemes tudni? Melyik fajtát érdemes választani? És milyen anyagból?
- Tudnátok írni tapasztalatokat a Betadine hüvelykúppal kapcsolatban?