Mi a véleményetek a kerékpárutánfutóról, amiben gyerekeket lehet szállítani? (beszélgetés)
az anyukák baromi felelőtlenek ezzel a járgánnyal
jön egy 24 tonnás kamion, keskeny az út, lehet szemben is jön, a mama meg kint bicajozik a főútvonalon
szóval óvatosan
Aukciós oldalakon már láttam 15e ft-ért is. Mi is ilyenben hordoztuk körbe az 5 éves lányunkat a Fertő tónál. Élvezte, jól kipihente magát, és mikor mi is lihegtünk volna, ő ezerrel pörgött.
Van olyan változata is, ami babakocsiként is használható, annak talán döntöttebb a háttámlája és kényelmesebb a gyerkőcnek. Láttam már babahordozót is beszerelve ilyen szerkezetbe.
Sziasztok! MI a véleményetek a kerékpárutánfutóról amiben gyerekeket lehet szállítani? A fiam 3 éves a leányzó 7 hónapos. NAgyon félek autót vezetni mert félek a sok őrűlttől az utakon. Arra gondoltam beszerzek egy ilyen szerkezetet, hogy mégis elvihessem a gyerekeket messzebbre. Van valakinek tapasztalata vagy véleménye?
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- Smink gyerekeken
- 12 évre csökkentenék a büntethetőségi korhatárt. Gyerekeket börtönbe?
- Hány éves kortól lehet külön szobába "költöztetni" a gyerekeket?
- Mik az esélyeim ha a férjem és szülei anyagiakkal akarják elvenni a gyerekeket?!
- Ha tényleg lecsökkentik a GYED idejét 1 évre, akkor hová teszik az emberek a gyerekeket és hova mennek dolgozni az anyák?