Mi a véleményetek a gyulai korház szülészetéről? (beszélgetés)
Sziasztok!!
Tudnátok ajánlani egy jó nődokit? Akihez eddig jártam, nem szivesen mennék vissza.
Köszönöm!
Szia!
2007 októberében szültem a gyulai kórházban. Az orvosom és a szülésznőm is fogadott volt. Mind a kettőjükkel meg voltam elégedve. Szerintem a nővérkék is nagyon készségesek és aranyosak voltak. Mindenben segítettek. Viszont a csecsemős nővérekről semmi jót nem tudok mondani. Rosszkedvűek, morcosak és kiállhatatlanok voltak. Néha féltettem a gyerekeket nehogy bántsák őket.
Én 3 gyereket szültem a gyulai kórház szülészetén.Az elsőt még anno a Jakubecz doktor idejében.Aki ismerte,az tudja,hogy milyen katonás rend volt akkoriban ott.Na,most nincs.Ennek ellenére nem tudok rosszat mondani.Hozzáállás kérdése minden.
De lehet menni magánklinikára is szülni,az valószínűleg tetszetősebb,és kinyalják a fenekedet is(talán....),csak fizesd meg.
Szia!
Csak most találtam ezt a fórumot... Én Gyulán szültem, de nem tudok túl sok jót mondani róla. A legnagyobb gond az újszülött osztály higéniájával va.
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni ebben a témában, tapasztalatokat esetleg történeteket.
További ajánlott fórumok:
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Győr Petz Aladár Megyei Kórház Szülészeti osztályáról vélemények, gondolatok
- Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szülészet- és Nőgyógyászati osztályról vélemények, kérdések, tapasztalatok!
- Kinek van tapasztalata a gyulai kórház szülészetéről?