Mi a véleményetek a Family Frost-ról? (tudásbázis)
Mi is drágának találjuk,de mint mellekallas ha ügyes vagy jovedelmez.Sajnos csaladosnak kicsit rossz mert az én párom is hétvégén dolgozik itt,de reggeltől estig...viszont így tudunk csal előre lépni.valamit,valamiért...:(
hét közben pedig főállásban kőműves,hát nem pihen sokat,egyáltalán.amúgy már augusztus óta csinálja.kérdezz,ha tudok válaszolok.
Jézusom ez komoly ennyi mindent visznek már házhoz, persze így aztán már végképp megértem, hogy miért üti ki a biztosítékot az embereknél...Én személy szerint városban lakom, de gondolom itt fel sem tűnne a nagy autók zajától...., hát nem irigyellek benneteket!
És a párod megvan elégedve a céggel?
Igazából azért kérdezem, mert volt most az újságban hirdetésük(sofőrt keresnek) és próbálok egy kis infót beszerezni...
Az én párom a cégnek dolgozik mellékállásban.A kisgyermekes szülők szokták jelezni,hogy hol ne zenéljen,igy távolabb zenél és áll meg.Szerintem lehet humánus megoldást találni a problémára.Felénk is jár ilyen autó,én is szóltam,nekem 2 kicsim van...csak az a baj h rajta kivül szombaton jön a gázos még,reggel a kenyeres és délután pedig a szikvizes is:D váááh....
Amúgy a kenyeres a legidegesitöbb reggel 7-kor:S
Ezt kihagytam-rettenetesen idegesít a zenéje,főleg a kutyáim vesznek meg a hallatán.
Különösen nyáron sz@r,mikor nyitva van az ablak-és a gyereket pont altatná az ember:OO
Igen,egyszer vettem akciósan sajttal töltött pulykát-nagyon fincsi volt.Ez már vagy 6 éve volt:)
Ritkán vásárolok-Inkább nagyáruházban veszem meg a fagylaltot.
Én is egyetértek. Nagy választék, nagyon kedves kiszolgálás, de az árak picit húzósak. Habár sokszor van akció, pl. 1-et fizet, 2-t kap.
Akkor érdemes telerakni a mélyhűtőt.
További ajánlott fórumok:
- Titeket nem zavar a Family Frost hangos zenéje? Mit lehet tenni?
- Milyen üzletek nyílnak a Győr Family Centerben?
- Medel Family inhalátor. Használta már valaki?
- Nem tudjátok melyik az a Family Guy rész, amikor Brian és Stui visszautaznak az időben, és találkoznak Leonardo Da Vincivel?
- Kóstoltátok már a Family Frost-os fasírtgolyókat? Aki igen, annak ízlett?
- Hol lehet sütőüstöt kapni "Hausermaester family 1300"tipusú kenyérsütőhöz?