Milyen üzletek nyílnak a Győr Family Centerben? (tudásbázis)
Szia!
Én Németből ismerem ezeket az üzletláncokat, kint éltünk hosszú éveken át...és igazad van, mert amit eddig itthon láttam teljesen más, mint kint. :(
Braunie!
Én szombathelyi vagyok, és nálunk már van Lidl, Aldi, és Müller is. Nagy durranást ne várj tőlük, kivéve a Lidl-től. Mi nagyon sokat járunk oda vásárolni, sokáig csak nevesincs dolgok voltak, de most már tele van magyar termékkel. A Müller és az Aldi elég drága bolt, mi csak pelust veszünk a Müllerben. Az itteni Aldiban még nem is voltunk, pedig már jó ideje nyitva van, és most épül még egy. Az Aldival egy baj van, itt Magyarországon sokkal drágább, mint Ausztriában. Ez nevetséges.
üdv,
Eszti
Megnéztem újra november 6-án.
Hervis, Müller, Vögele már kész van...amennyire látszik.
Talán itt kérhetsz infókat.
Spar lesz, Schlecker...valahol olvastam, hogy mik lesznek...de már nem tudom! :-(
Sziasztok!
Várom azok hozzászólásait akik esetleg tudják,hogy milyen üzletek nyílnak a Family Cnetrben és akik estleg udják még azt is hogy azokra hol lehet jelentkezni állás ügyben!Ugyanis hamarosan nyílik de sehol nem látok álláshirdetést pedig gondolom kellenni fognak kereskedelmi dolgozók!
Fontos lenne aki tud valami pontos infot írjon minél előbb!Köszönöm!
Üdv Era
További ajánlott fórumok:
- Ázsia centerben tudok "márkás" szabadidőruhát venni?
- Tudja-e valaki, hogy az Ázsia Centerben lehet-e kapni kötött csizmákat?
- Az Ázsia Centerben miért olyan olcsó a vegyiáru? Eredeti vagy hamis? Esetleg jó másolat? Érdemes ott vásárolni?
- Premier Outlets Centerben érdemes vásárolni? Mekkora a választék? Árak?
- Megéri az Asia Centerben, műkörömhöz való alapanyagokat venni?
- Az Ázsia Centerben kapható Szafi termékek is megbízhatóak?