Mi a teendő, ha a barátnőm nem bízik eléggé a párjában? (beszélgetés)
Annyi itt az onjelolt, segitokesz baratno, hogy Dunat lehetne rekeszteni veluk.
Javaslom, hogy a baratnod kovetelje, - ez fontos!!! - hogy a pasas minimum helikoptert kuldjon erte, mert micsoda csoro alak az, aki ugy akar not, hogy meg utazasra sem telik neki. Ekkor a pasasnak vegre felnyilik a szeme, hogy milyen ideggyenge, labilis, kovetelozo tyuk a kedves baratnod es ugy elfut, hogy porzani fog az ut utana.
O meg kezdheti ujra egy masikkal...
Vagy írjon ki itt egy fórumot róla, nagyon tuti megoldás az excsajomnak is bejött:) Olyan "jótanácsokat" kapott a hozzászólóktól, hogy csak pislogtam én is.
Meg ugye "ex" lett:)
Mi a teendő, ha a barátnőm nem bízik eléggé a párjában?
Végezz mindkettővel. Egy .022 hangtompítóval - aztán töröld le az ujjlenyomatokat és tűnés:)
" A koppányi hegyek alatt A koppányi hegyek alatt, Barna legény zabot arat. Zabot arat a fekete lovának, ... fizesd meg a károm, Úgyis te leszel a párom."
"Megérett a fehér szőlő Megérett a fehér szőlő sej-haj, le lehet már szedni, Ezt a csinos barna ... Megérem én azt az időt sej-haj, te leszel a párom, ..."
"Válaszúti hegy aljában. ... Válaszúti hegy aljában Eltörött a lovam lába ||: Gyere rózsám fizesd meg a károm Úgyis te leszel a párom. :|| 2"
"kettő:csipkebokor -vessző
Három: te leszel a párom".....
..ennyit az állatokról és az emberekről,meg a zoknikról.
Akkor én most fél vagyok:)
Egyébként a topik címéhez annyit, hogy jobb most felhagyni ezzel a kapcsolattal - én jó ideig nap, mint nap voltam rákényszerítve, hogy bizonygassam az "ártatlanságomat"...Meg is lett az eredménye;)
Vagy úgy gondolja, hogy "megpróbálom"...
Aztán menetközben derül ki, hogy nem megy a dolog.
Semmi értelme annak hogy valaki azzal kínozza magát hogy egy életen, vagy éveken át bizalmatlan.
A bizalmatlanságnak persze lehet alapja, de akkor azt célszerű hamar rövidre zárni.
Ez a szabadság "átka".
Mindezzel együtt, azért a szabadság jó dolog.
Azért van ez a sok kesergés, panaszkodás...
Ez se jó, az se működik... Akkor mi a francnak él vele, házasodtak össze? Ma az emberek élete kész átjáróház. És sajnos a gyermekeké is.
Ez nem azon múlik hogy milyen gyakran alszanak együtt, inkább a kapcsolat belső tartalmán.
Azért akik együtt alszanak ott általában megvan ez a belső tartalom, még ha nem is házasok.
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Kevés barátnöm van neked is gyere ide
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- "Nem kellesz eléggé" - ezúttal nem párkapcsolat, hanem ismerősök és rokonok körében, mi a teendő?
- A baratnőm eléggé húsos nő, de az arca ráncos. Milyen krémet használjon?