Mi a teeendő, amikor valaki tetszik, és annyira keresztülnéz rajtad, hogy az már megalázó? (beszélgetés)
De akkor hogy lehet ciki masok elott??
Komolyan, a forumodrol az jutott eszembe, ki tudja, hany ember szerelmes belem 6 eve, amiota ismer, es en meg levegonek nezem, es ezzel kikeszitem idegileg, lehet, hogy nap mint nap elmegyek mellette, mit sem tudok errol a dramarol, ami lejatszodik benne, es most en vagyok a rossz, mert nem vagyok ra tekintettel!:D
De tenyleg, miert lenne koteles visszaszeretni, ha egyszeruen nem tetszel neki, vagy o masba szerelmes? Szerintem hagyd...
Szóval neked kéne,bármilyen rossz is?jól értem?
Egyébként meg ne izgasd magad azon,h milyen ciki mások előtt,hogy levegőnek néz.Vannak még ilyen emberek bőven,hogy pl. egyik este együtt hemperegtek,sőt el is pletykálja másoknak,hogy milyen volt,a másik nap meg nem is köszönnek a másiknak.
Vagy esetleg mindenkinek elhíresztelted,h tetszik a srác,és ezért ciki,h keresztülnéz rajtad? akkor legközelebb legyél okosabb,és tartsd magadban,h ki tetszik,ki nem.
Így igaz.
Ráadásul nemhogy keresztülnéznék rajta (mint az üvegen), hanem egyenesen levegőnek nézném.
A női büszkeség tényleg kipusztulófélben van?
Ez ugye nem komoly? Vmi gyerekkori trauma vagy mi? :-/
Van egy mondas :" kell a jo? Nem, -kell a rossz? KELL"
ugy latszik ebbe a csoportba tartozol...
Kerdesedre valaszolva, nem volt ilyenben reszem, de olyan pasi fix, hgy nem kene, aki igy viselkedik, nem beszelve arrol, hgy a manyusnak kene inkabb a kegyeidert teperni es nem forditva.
Hát keress olyat , aki szépen néz rád !
A szerelem üldözi azt , ami elillan és elforgul attól , mi kínálja magát !
További ajánlott fórumok:
- Hazugság egy életen keresztül!
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Hogyan tudok az interneten keresztül régi ismerősöket megtalálni?
- Párkeresés egy életen keresztül, vagy társkereső(oldal) függés?
- Zavarna téged, ha a Párod szoros barátságban marad a volt párjával, akivel több éven keresztül együtt élt?
- Miért néznek keresztül rajtam a férfiak? veletek már előfordult, hogy úgy érzitek, senkinek nem akad meg rajtatok a szeme?