Mi a legnagyobb belső félelmed? (beszélgetés)
A muréna. Kiskoromban a nagymamám mindig azt mondta, hogy ha rossz leszek feljön a muréna a vízvezetékrendszeren a másodikra és belém fog harapni. Hát nem tudom honnan szedte ezt az ökörséget (ma azt mondanám, hogy a Harry Potterből bár ott kígyó lakott a csövekben de hát akkor még nem volt H.P.) de azóta is félek ettől és néha rémálmom van tőle.
Hú te szegény. Az borzasztó lehetett. Én nagyon félek attól a fajtától egyébként illetve minden harcikutyától. A kiskutyádnak nem lett semmi baja?
Úgy másfél éve átéltem egy kutyatámadást. Egy megvadult amerikai sztafi ellenem és a tacskó-terrier keverékem ellen. Mi győztünk, de akkor 1 hét után vettem észre, hogy elfelejtettem fürödni, mert csak a kutyaséták léteztek akkor, ha vége volt az egyiknek, már reszkettem a következőtől. Semmitől sem félek, de ez még mindig bennem van, mert most is remeg mindenem, ahogy ezt megosztom!
ezek álltalában előre vetített félelmek, amelyeket saját magunk generálunk, ami nemjó, mert még nem létezik, de mi megteremthetjük a saját félelmünkkel!
Attól, hogy komoly beteg lesz a kislányom, és hogy elveszítem őt. Vagy én leszek súlyos beteg, és nem tudok mellette lenni, amikor szüksége van rám. Vagy hogy valamilyen baj éri és nem tudom megvédeni.
Vagy hogy elveszítem a szeretteim valamelyikét.
Időnként attól is félek, hogy az életben hozott súlyos döntéseimet meg fogom bánni, de akkor már késő.
Amitől félünk azt provokáljuk ki.
Hogy a genetikai tesztünk nem sikerül
"Egy részem fél közel kerülni az emberekhez, mert attól félek, hogy elhagynak engem."
Marilyn Manson
Az apám úgy hal meg, hogy nem lesz büszke rám (vagyis attól, hogy nem hiszem el azt, hogy az volt). Ettől félek.
Nem is tudom, vannak félelmeim, de nem igazán tudom konkretizálni. Talán az, hogy az Isten nem szeret. Hitetlen lennék? Van némi bűntudatom az életem miatt.
Talán az,hogy nem tudom felnevelni a fiaimat.
Ez a kettő egyébként eléggé hasonlít.
talán hogy magam maradok nem lesz senki meletem,a másik hogy élve eltemetnek
nincs,jöjjön aminek jönnie kell,aztán vagy meghalok,vagy túlélem!
"lakáshitel,( svájci frank)"félek hogy nem tudom visszafizetni és a kis családom nagyon nagy bajban lenne, ebbe bele sem merek gondolni :(
No meg ezer dolog miatt aggódom, minden egyes családtagom egészségéért boldogulásáért, jövőjéért.
le se merem írni... nem nem soha. nem történhet meg
Az egyetlen dolog, amitől félnünk kell, az maga a félelem ...
churcill
hogy boldogtalan lesz az életem
Hogy nem maradunk együtt...
Hogy megtámad egy hatalmas kutya, és széttrancsíroz
Hogy megint az fog történi.....
félek, ha kimondom, megvalósul ..............Na azt nem!!!
az egyedüllétől félek,
attól, hogy egyedül maradok
Nincsenek felelmeim , a gond talan az hogy ,mindeg is tul bator vagyok :)
További ajánlott fórumok: