Mi a leglustább dolog, amit valaha tettél? (beszélgetős fórum)
himnuszunk:D
egyszer annyit feküdtem, hogy elzsibbadt a hasam:D
Köszi ez nagyon aranyos! :D
(Bár az élénk ritmusa eleve megmozgat akaratlanul is...)
Nem mindig van ez így.
De volt,hogy csaptam egy görbe napot,hálóingben,kócosan leültem a kanapéra,és néegész nap filmet néztem pattogatott kukorica és kóla kíséretében. Kb.2 éve volt,ideje lenne megismételni.
Ez így jópofa, meg poénos, de tényleg kezd kiveszni a mozgásigény.
Ez a generáció mit fog tenni, ha a szaladó kisgyereket nem éri utol, ha akarja, akkor se?
Nyilván járókában, stb. neveli, ezzel eleve lenevelvén őt a mozgásról.
Ismerek ilyen apró kisfiút, ha véletlenül nagyobb szabad helyen leteszik, nem foglalkozik semmivel, hanem a leghosszabbnak látszó távon elindul ezerrel, mint egy felhúzott játékfigura. Apja (pocakos) nagy nehezen utoléri, elkapja, nehogy orra essen, azaz a gyerek még esni sem tud. Egyszer nem kapja el valaki, akkorát fog esni, mint az ólajtó viharban.
Legközelebb még inkább meggondolják, szabadon eresszék-e, és mivel ez a család nem egyedi jelenség... a távirányított elektronikai iparág fog fejlődésnek indulni. De nem is nagyon lesz nyugdíjas népesség!
Én simán a második 56-ra gyúrok, miután az első 56 letelt...és nem lesz kivel beszélgetnem. :D
Ezt az én anyukám is így szokta csinálni minden évben :D
A pizzához: a hűtő messzebb van, mint az ajtó, plusz a pizzát csak kinyitom és eszem :D de a hűtőnől kivett kaját még tányérra kell rakni, melegíteni, mosogatni utána, etc.
Némelyik kicsit túlerőltetett...
:D
További ajánlott fórumok:
- Mi volt eddig a legőrültebb dolog amit valaha tettél?
- Mi volt a legemlékezetesebb dolog, amit valaha kaptál vagy adtál?
- Mi volt a legőrültett dolog amit féltékenységből tettél?
- El fog ez valaha múlni, vagy folyton ennyi ruhát fogok venni, hogy tetszek a páromnak? Normális dolog ez?
- Gonoszságok? Mi a legdurvább dolog, amit az exed ellen tettél?
- Én voltam a világ leglustább nője