Mi volt eddig a legőrültebb dolog amit valaha tettél? (beszélgetős fórum)
Volt egy pár:)
Nem volt fordulatmentes életem.
Nem írom le, mert ezek csak rám tartoznak.
Friss szakmunkásvizsgával, és így persze szinte nulla komoly gyakorlati tapasztalattal jelentkeztem egy ötcsillagos luxushajóra cukrásznak - máig ott bolondozom, és imádom!
OTT HAGYTAM A RENDŐRSÉGET. SZÉTZÚZTAM EZZEL AZ ÁLMAIM.
Szégyenlős vagyok, ezt inkább most nem írnám ide:)))
Lehülyéztem a barátnőm tanítónőjét.
szerelmes lettem és nagyon nagyot estem soha többé ez nem történhet meg.
Az,hogy beengedtem a házamba!
Lemondtam a fellebbezés jogáról, miközben igazából nem is értettem teljesen az ítéletet...
volt egy pár olyan amihez kellett bátorság!!
DE bátraké a szerencse!!:-nem publikus leirni!!
Most ami hirtelen eszembe jutott.
16 évesen az évnyitó után 2 nappal már szabdsághiányunk támadt az egyik osztálytársammal.Reggel elmentünk a suliig,csak nem mentünk be,hanem irány el 80 km-re, stoppal.Délután értünk vissza a városba.Bementem a koleszba,mintha délelőtt iskolában lettem volna.
Másnap a tanár kérdezte,hogy hol voltam.Csak annyit mondtam neki,hogy azzal ne törődjön,a lényeg,hogy nem voltam jelen,írja csak be az igazolatlant.A "miért" nem változtatna a helyzetemen.Azt mondta,hogy becsüli az őszinteségemet,de ez attól még igazolatlan.
2 éves gyerekkel a hátam mögött álláshirdetésre jeletkeztem! Mindenki azt mondta: "Ugyan, felesleges! Úgysem vesznek fel, kisgyerek mellett!"
Szerencsére nem lett igazuk! :)))
Rengeteg van, de szégyellem leírni, nagyon sok marhaságot csináltam. Talán egyszer öreg koromban megírom egy könyvben. :)
16évesen fogtam magam és elköltöztem otthonról,mert szerelmes lettem.Nem bántam meg,de azért ami akkor természetesnek tűnt,most azért már elég extrém még számomra is:)
Csatlakozom az elottem szolohoz, ferjhez mentem. [azota elvaltunk] Nagy baj az volt, hogy elotte nem gondoltam at. Sajnos igy jartam.
férjhez mentem, nem kellett volna, igaz, azóta már elváltunk...
Tavaly nyáron felvittem a kézi poggyászomba a Barcelona-Budapest repülőgép járat fedélzetére egy bicskát meg egy kést kíváncsiságból hogy észreveszik e. Nem vették észre.
Megszöktem a vőlegényemmel ,mert szüleim nem akartak beleeggyezni az esküvőnkbe.1 hét távollét után beadták a derekukat.Sajnos 12év boldog házasság után elveszítettem egy súlyos betegségben.
hehh, én fordítva, pucéran fürödtem éjjel Egerszalókon a barátommal-most már párommal :) vagyis csak én voltam csupac, rajta volt gatya, nem mert levetkőzni :DDD de ez nem is őrültség a többihez képest :DDD
16 évesen belógtam egy haverral a helyi uszodába, és a kinti medencében éjszaka, ruhában fürödtünk (egyébként ő úszómesterként dolgozott ott)
Ha az én lányom ilyet csinálna jól megpofoznám! :)
megcsaltam a páromat:( soha olyan pocsékul nem éreztem magam, mint utána
Otthagytam az állásomat egy nős pasiért, és elköltöztem hozzá az ország másik végébe. Mondanom sem kel, hogy hatalmas kudarcként ért véget.
Több is volt. Nem merem ide leírni.
talan az,hogy megittam 4sort aztan beultem az autoba es elmentem discoba,regel amikor mentem haza akkor esett le csak ,hogy mekora hulyeseget csinaltam.
Egy helybéli leányzó elcsábította az akkori nagy szerelmemet.Mivel én nem feküdtem le vele,ő meg igen,nem volt nehéz dolga.Ráadásul a srác fűnek -fának mesélte hogy rajtam alapozott.Állandóan a házunk előtt sétáltak,stb..Ha bosszú,legyen bosszú.Felszedtem a leányzó édesapját(elvált volt,és egyébként is tetszett)és eltöltöttünk egy kellemes éjszakát.Mielőtt hazaindultam,a leányzó íróasztalán felejtettem "véletlenül"egy karkötőmet,amilyen a falucskánkban csak nekem volt.
Nem merem őket ide leírni.Talán priviben,ha érdekel.Hanna
Mikor hazalatogattam Mo-ra ,mindemhol elfogadtam az etelt-italt.:( Eredmeny 1 honap alatt+ 10 kilo...:(((
További ajánlott fórumok: