Mi a különbség a szerves és szervetlen ásványi anyag között? (tudásbázis)
De látod nem figyelsz!A leírásban nem az szerepel,hogy szerves,vagy szervetlen a króm!Eltérő "csomagolás"ról beszélünk,olvasd el még egyszer!Sőt te magad is rákérdeztél...,sőt képletet kértél,nem vegyjelet...Lehet,hogy nem helyes a kifejezés(nem tudom),de még mindig pontosabb,mintha tényleg azt írta volna:"szervetlen króm","szerves króm",mivel ennek tényleg nincs értelme(túl sok).
Érpályába küldik,nem fogyasztja.Baromira nem mindegy a szállítás.Miért ne lenne előnyösebb egy szerves csomagolás,jelentsen bármit is?NB:nem mondta,hogy a szervetlen nem hat,csak hogy a szerves jobb.
Azt elfogadom, hogy a kevés nem túl intenzív mozgás hasznos.
Fene sem akar hirtelen halálban meghalni! ;-)
Csakhogy:
közös pont ≠ korreláció
Rengeteg tanulmány van arra nézve,hogy a mozgásszegény életmód az anyagcsere különböző aspektusaiban létrejövő előnytelen elváltozások egyik tényezője,vagyis korreláció van kimutatható.
Szerinted maszlag.
Szerintem nem maszlag.
Nekem van igazam és kész.
Nos?
Normálisan, változatosan kell táplálkozni, és akkor nem lesz gond.
Sportolni nem kell. A sportmentes élet a hosszú élet titka.
Hát...szted miért hoztam fényképet...
Akartam neked dobni egy trollfacet 34.hsz-edre,de látom most nem örülnél neki.
Bevallom a 31-es hsz-d volt az iniciátor...:P
(NH2)2CO
Ez szerinted só?
A francba...hát hiába hoztam neked fotót...ejj...
XDDD
Tessék,szerves só:
Nem tudom!Nem analizálok ilyen szereket,amikben ilyen van.:)
Amúgy meg...Szokd meg a kifejezést!:)
Valószínű,hogy olyan formában van,ami szervesnek nevezhető.De nem tudom pontosan,hogy ez miféle forma.
További ajánlott fórumok:
- A szellem és a lélek ugyanaz? Ha nem, mi a különbség a kettő között?
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Mi a különbség a sima Xanax és a Xanax SR között?
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Okozhat-e bajt a külsőség közti különbség?
- Mi a különbség a kőzetgyapot és az ásványigyapot között? Padlást szeretnék szigetelni.