Mi a különbség a szerelem és a szeretet között egy párkapcsolatban? (beszélgetős fórum)
egyetértek!
valami ilyesmit akartam írni, csak nem tudtam megfogalmazni:-)
Az orgazmus ugyanolyan, de az egész aktus nem. Számomra messze veri a topot, ha olyannal szeretkezek egy hatalmasat, akibe szerelmes is vagyok.
Bár ez sem állja meg minden téten a helyét még nálam sem. Olyan szerelmes szeretkezéseink, mint az előző kapcsolatom elején, senkivel sem volt, korábbi szerelmemmel sem. De messze őt gondolom a legjobbnak az ágyban az összes ffi közül, akihez szerencsém volt, úgyhogy lehet, hogy ezért :D Bonyolult dolog ez.
Hidd el,én sem adom "olcsón" a bőröm! :))
Persze,hogy más,de vannak olyan emberek,akik nem tudnak szerelmesek lenni ripsz-ropsz-ra,azoknak is vannak testi szükségleteik! :))
Én is voltam nemrég szerelmes...tudom milyen jó érzés!Az orgazmus is ugyanolyan,szerelmesen,meg nem szerelmesen is! :)
Húúú de szépen megfogalmaztad!
Szerintem is először van a vonzalom,ami már szenvedély,aztán a lila ködös szerelem,mikor minden percet a karjaiban szeretnél tölteni:)
Ezt valljuk be senki sem bírná egy életen át:)
Marad évek múlva a szerelem,és a szeretet váltakozása.Nem állandó ez.Hol melyik az erősebb:)
Mindezekhez még egy nagyon fontos összetevő a HUMOR:) (és a jó szex)
A többi valahogy jön magától már.
Szerintem:)
Írtam már:-)
Tessék figyelmesebbnek lenni:-)
És szerelmes vagy?
Úgy kívánod, hogy ha belenéz a szemedbe, nedves lesz a bugyid?
Őszintén!!
Igen, optimális esetben..ha nem megy át szeretetbe, akkor nem maradnak együtt a volt szerelmesek..
Jó lenne a szerelem minimum 20 évig tartana:-)
Ráérne utána szeretetté alakulni:-)
Nálunk most is van szex naponta akár többször is,pedig már 7 éve vagyunk együtt.
És egyáltalán nem ilyen egyszerű!!!
mindegyik..ez előbbi később, az utóbbi előbb:-)
Érted:-)
szerintem az a szerelem amikor örülsz ha látod, jó érzéssel tölt el ha rágondolsz, és mindig ott van ő az agyad hátsó részében. És boldog vagy, hogy vagy Neked.
Amikor oktalanul vigyorogsz és áttöröd a betonfalat, az fellángolás szerintem.
Szeretet az, amikor csak mint embert, barátot szereted, nem kívánod meg (nem muszáj naponta többször, csak úgy egyáltalán). Ilyesmit éreznek egymás iránta barátok, családtagok.
De hangsúlyozom, szerintem.
Na ugye.
:-)
Igen.
Ez az egyik alapvető különbség.
Én már nem vagyok szerelmes, nem kívánom mindig a párom...de szeretem nagyon..viszont már nem úgy, nem szerelemmel..
Viszont van olyan akivel éjjel nappal szexelnék, persze csak elméleti síkon:-)
És hazudik az,aki nincs így ezzel közel 10 év után:-)
Vegyes indokaitokból csak azt tudtam kisilabizálni hogy ezek szerint én szerelmes vagyok!:)
Meg szeretem is....
További ajánlott fórumok:
- Normális a hatalmas korkülönbség párkapcsolatban?Mindig a jóval idősebb férfiak találnak meg, és már kezd zavarni, nem tudom, mit tegyek....
- Mennyi az ideális korkülönbség egy párkapcsolatban?
- Létezik-e társadalmi különbség párkapcsolatban a napjainkban?
- 14 év korkülönbség sok egy párkapcsolatban?
- Korkülönbség ismerkedésben, párkapcsolatban (fiatalabb férfi)
- Mennyi a normális korkülönbség egy párkapcsolatban?