Mi a férfi dolga egy kapcsolatban, ahol már gyerek is van? (beszélgetés)
ezeknek a pasiknak kéne valami átnevelő tábor nem? vmelyik csatornán megy egy műsor vmi sárm akadémia vagy mi,na ez kéne nekik is.
sajnos sokan úgy nőttek fel h ugyanezt látták otthon.anyuka megszakad,apuka ül.
nekem mázlim van mert a férjeméknél az volt a felállás,h anyu vezette a háztartást,apósom viszont ha hazajött rögtön átvette a férjem és rengeteget foglalkozott vele. plusz mind2en fontosnak tartották h mindenre megtanítsák. így tud a férjem minden háztartási munkát végezni ha kell,de tud pl festeni,autót szerelni.
mi is így próbáljuk neveleni a gyerekeket,kár h sok családban mindenki mindent ráhagy a másikra.. :((
ezt ne magatokra vegyétek,ezt a pasik szüleire értem,én is rengeteg olyat ismerek aki tojik mindenre otthon mert az a nő dolga. pedig lehet egyensúly.
Sziasztok!
Mosok,főzök,mert azért muszáj a lányok miatt is.
Voltam bent a munkaügyiben,hogy gyesen vagyok,de kellene valami,és kaptam egy cimet,lementem és a szakmámban fogok dolgozni,varrok majd,szerdán kezdek.Kapóra jött az is,hogy csökkentett munkaképességű vagyok,Viszont szégyen hogy azért kell gyes mellett dolgoznom,mert a párom nem ad pénzt:(
Semmi!
De más igen!Találtam munkát,ma én is eldugtam a pénzemet és zokon vette.Ez tetszett.
Tudsz olvasni?
Neked is bajod lenne,ha carna rád meg pénzt se adna!
én is ismerek ilyen pasit. barátnőm férje. semmit nem csinál otthon. annyi a "dolog" nála,h este kb 1 órát játszik a 2 gyerekkel. aztán pihen. barátnőm fürdet,altat,stb. neki pihenni kell, a lány a gyerekekkel minden hónapban 1 hetet a szüleinél van. ahol ő is picit pihenhet. a pasi szerint ő teremti az anyagiakat, a csaj a többit-itt megjegyezném,h a lány 7millát rakott a közösbe amikor összeházasodtak, a szülők adtak még 56öt az esküvőre,szóval ott is van pénz vagyis nem jogos a dolog-pasi nem szakad meg,mert vezető beoszásban van,milliókat keres.
szóval a lány úgy volt vele,h megszpoksz,vagy megszöksz. ő maradt. kialakította a saját kis életét a házasságon belül.
mivel 2 gyerek van,nyilván nem ugrál.
nem tudom mit tehetnél,talán az elején "kellett volna" kiosztani a feladatokat..
tudom h nem minden pasi alkalmas erre.
h most már mit lehetne tenni? sztem sajna semmit..
én úgy érzem,neki ez a családosdi nem jön be..
beszélned kéne vele,h mik a tervei a jövőre nézve mert így nem lehet leélni egy életet..
ha ő így akar élni,h nem segít,nem támogat,anyagiakban sem,akkor... akkor nem neki való a házasság. ez persze neked nem segít,illetve abban igen h el tudd dönteni,te mit szeretnél a jövőben..
sajnálom h így alakult
Nem pc előtt ül,hanem psp előtt.
Egyébként nem foglalkozok vele,ma kajára sem adtam neki pénzt.
ha úgyis mindig a pc előtt ül, ő is megcsinálhatná
Mondtad neki, hogy késésben van?
Még nem kap,de cseszhetem azt is,már bocsánat,de a passziv táppénzének fele elvan dugva,mert kell neki a másik felét meg ráköltötte a kocsira..Ja és közölte az a kocsira elég,a törlesztőre meg ilyenek...
Apeh.nov 15-ig kellett volna csekket kérjen mert van tartozása,de nem csinált semmit,magyarán tojt rá.
:)))))))
Talán megérdemli.
Nem, én tűrni tűrök is, attól függ, hogy mi van cserébe. Szóval ha valamin nem értünk egyet, hagyom dönteni, de valami más téren veszek elégtételt:)))) A helyzettől függ
További ajánlott fórumok:
- Szellemekkel kapcsolatos gyerekkori élményetek volt már?
- Házasság és gyerek nélkül miért tekintik céltalannak a kapcsolatot?
- Óvodai ballagással kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni! Ti sokallanátok a 3000ft-ot fejenként (16 gyerek ballag)?
- Mennyi ideje tartó kapcsolatban vállaltatok gyereket?
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Ha a nőnek nem lehet gyereke.... milyen lehet a férfinek és milyen lehet az a kapcsolat?