Mexikói reggeli csokoládéital recept
A Mexikói reggeli csokoládéital hozzávalói:2,5 dl-es csészével mérve
1 banán
1/2 csésze apró szemű zabpehely
1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
1 teáskanál őrölt fahéj
1-2 teáskanál kókuszvirágcukor
1 csésze kókusztejszín
1/3 csésze kókuszvíz
A Mexikói reggeli csokoládéital elkészítési módja:
A fogyasztás előtti este előkészítjük a hozzávalókat. A banánt vékony karikákra vágjuk, fagyasztóba tesszük. A többi alapanyagot – a kókuszvíz kivételével – összekeverjük, jól záródó dobozban hűtőbe rakjuk. Másnap reggel a zabpelyhes elegyet, a banánt és a kókuszvizet összeturmixoljuk, ha szükséges, még édesítjük. Azonnal fogyasztjuk.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2018. febr. 15. 19:02
A mexikói reggeli csokoládéital elkészítési módja és hozzávalói.