Glögg (forralt bor) recept
A Glögg (forralt bor) hozzávalói:2-3 dl minőségi pálinka
2 egész fahéj
12 szem szegfűszeg
2 evőkanál reszelt gyömbér
1 evőkanál zöld kardamommag
3 mandarin héja
2 dl mazsola
1,5 liter jó minőségű vörösbor
2 dl barna pálmacukor
1 dl mandula
A Glögg (forralt bor) elkészítési módja:
A fahéjat, a szegfűszeget, a gyömbért, a kardamonmagot, a mandarin héját, a mazsolát a pálinkában áztatjuk 1 napig, A vörösbort a cukorral összemelegítjük, hozzáadjuk a fűszereket a pálinkával együtt. Szervírozáskor adjuk a mandulát.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: syria, 2018. febr. 9. 22:54
A glögg (forralt bor) elkészítési módja és hozzávalói.