Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Glögg (forralt bor) recept

Glögg (forralt bor) recept

A Glögg (forralt bor) hozzávalói:
2-3 dl minőségi pálinka
2 egész fahéj
12 szem szegfűszeg
2 evőkanál reszelt gyömbér
1 evőkanál zöld kardamommag
3 mandarin héja
2 dl mazsola
1,5 liter jó minőségű vörösbor
2 dl barna pálmacukor
1 dl mandula


A Glögg (forralt bor) elkészítési módja:
A fahéjat, a szegfűszeget, a gyömbért, a kardamonmagot, a mandarin héját, a mazsolát a pálinkában áztatjuk 1 napig, A vörösbort a cukorral összemelegítjük, hozzáadjuk a fűszereket a pálinkával együtt. Szervírozáskor adjuk a mandulát.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A glögg (forralt bor) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook