Mexikói babos hússzelet recept



60 dkg sertéshús(4-5 szelet)
1 tk. chilipor
2 evőkanál olaj
1 zöld húsú paprika
1 konzerv kukorica
1 konzerv fehérbab és 1 konzerv vörös bab
1 tasak Chili con Carne alap(pl Knorr)
A Mexikói babos hússzelet elkészítési módja:
A hússzeleteket kicsi megkloffoljuk sóval,borssal,chilivel ízesítjük.A húst mindkét oldalon megsütjük.Euztán kivesszük a serpenyőből.A paprikát csíkokra szeleteljük és a serpenyőbe,(amiben a hús sült) erős tűzön 3-5 percig pirítjuk. A konzerveket lecsepegtetjük és a paprikához keverjük.Felöntjük 3 dl vízzel,belekeverjük az alapot és felforraljuk.Lefedve lassú tűzön kb 5 percig pároljuk.A húshoz kínáljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ALLICS, 2008. jan. 15. 21:23
A mexikói babos hússzelet elkészítési módja és hozzávalói.