Mesefigurás oldalakat keresnék (tudásbázis)
Szia,
színező semmiképpen nem kéne, mert színes képeket szeretnék nyomtatni, de a mesefigurás beírást megpróbálom.
De írok egy konkrét példát. Kerestem volna mondjuk Bogyó és Babóca képeket, de csak hangos mesét találtam.
Sziasztok,
szeretnék a kisfiamnak vasalható mintákat nyomtatni a ruháira, viszont nem tudom, hogy keressem a neten a mesefigurás, szép képeket.
Beírtam egy pár mesehős nevét, de vagy játékkereskedések jönnek ki rá, vagy blogok, de képeket nem nagyon találok.
Tudnátok-e nekem olyan oldalakat javasolni, akár priviben is, ahol szuper kis képek vannak?
Vagy gondoltam már háttereken is hogy letöltöm és azt lekicsinyítem és úgy nyomtatom ki, de abban sem nagyon találtam, vagy csak nagyon hülyén keresem.
Ebben szeretnék segítséget kérni. Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Írd le miért örülsz most, miért vagy szomorú, mi volt a jó vagy rossz a mai napodban, mit érzel? Lehet oldalakat is írni. :)
- A gépemen, az internetes oldalak jobb oldalánál kb. 5 centis üres sáv van. Így az oldalakat a maradék helyre szorítja össze. Mit tegyek?
- Ha elromlik a számítógép, mert lemerül, akkor javítás után az utoljára megnyitott oldalakat hozza be vagy a sima hátteret?
- Ti milyen oldalakat szoktatok rendszeresen látogatni?
- Tud valaki olyan mesefigurás rajzokat, amit meg lehet venni és felrajzolni a falra?
- A munkaltatom ellenorizheti-e, hogy az interneten milyen oldalakat nezek meg?