Menzesz problémák... (beszélgetés)
El is felejtettem az Aviva tornát megemlíteni, pedig épp pár hete vettem elő a könyvet, hogy tornázzak, mert késett a menzeszem.
Hát lehet,hogy igazatok van,de sajnos nekem nagyon nehéz ennyi pénzt egyszerre kifizetnem,még havonta, vagy három havonta könnyebben kiadom azt a pár ezer forintot, mint így egyben... :)))
És nincs semmi problémája,hogy nem menstruál, későtt nem lesz tőle baja??? nekem ez annyira furcsán hangzik :(
Szia!
Először is kellemes nyuszit neked! Te nem várod a locsolókat?:)))...én sem!
Nekem is rendesztelen volt sokáig a mensim, és ha meg is volt akkor is sokkal tovább mint kellene.(8-9nap)Nagyon erős volt és borzasztó görcsökkel járt! A végén kénytelen voltam elmenni az orvoshoz és az lett a vége, hogy csináltak egy egészségügyi küretet! Erre azért volt szükség mert a méhnyálkahártyám elvastagodott és ez okozta a rendszertelenséget. Azóta úgyahogy renben vagyok. Közben kaptam egy méhenbelülifogamzásgátlót, amit úgy ültetnek be. Még nem állt be a dolog rendesen , de remélem oké lesz. Mindenféleképpen azt tanácsolom, hogy orvoshoz menjél el! Tizenkét évig húztam a dolgot! Ha nem vagyok ilyen makacs és fostalicska, akkor megúsztam volna egy csomó ( kórház, stb...)dolgot és megspóroltam volna egy valag pénzt!
Nekem egy nőgyógyász asszisztense javasolta ezt az eszközt. Neki állandó problémái voltak a menzeszével. Mikor ezt elkezdte használni még kb. 3-4 hónapig voltak problémái, azóta pedig nem jött meg a menzesze, a hormon hatása miatt.
Nekem nem voltak ilyen jellegű problémáim, és végül más fogamzásgátló szer mellett döntöttem, de a hölgy nagyon dicsérte.
Bár az ára elég borsos, de ha 5 évre kiszámolod, akkor elfogadható.