Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Menzesz problémák... fórum

Menzesz problémák... (beszélgetés)

2009. ápr. 21. 11:56

El is felejtettem az Aviva tornát megemlíteni, pedig épp pár hete vettem elő a könyvet, hogy tornázzak, mert késett a menzeszem.

[link]

9. 96b0d6b01f (válaszként erre: 7. - Helmo7)
2009. ápr. 13. 17:24

Hát lehet,hogy igazatok van,de sajnos nekem nagyon nehéz ennyi pénzt egyszerre kifizetnem,még havonta, vagy három havonta könnyebben kiadom azt a pár ezer forintot, mint így egyben... :)))

És nincs semmi problémája,hogy nem menstruál, későtt nem lesz tőle baja??? nekem ez annyira furcsán hangzik :(

8. 96b0d6b01f (válaszként erre: 6. - Helmo7)
2009. ápr. 13. 17:21
nagyon szépen köszönöm,hogy megosztottad velem a tapasztalatod :) de vártam a locsolókat,de hála az égnek nem voltak sokan :))))
2009. ápr. 13. 10:44
Látom már közben többen is írtak neked míg pötyögtem ! Nekem is mirenám van(1hónapja)! Még jót nem tudok mondni róla, de azt mondta a doki, hogy türelem! A barátnőm is 21 éves, és ő is rakatott fel. Neki semmi problémája nincs vele. 1 éve van neki, azóta nem menstruált és teljesen meg van elégedve vele!Az ára rémisztően hangzik előszőr, de ahogy itt írták, ha kiszámolod 5 évre, akkor még mindig jobban jársz mint a tablettával!
2009. ápr. 13. 10:34

Szia!

Először is kellemes nyuszit neked! Te nem várod a locsolókat?:)))...én sem!

Nekem is rendesztelen volt sokáig a mensim, és ha meg is volt akkor is sokkal tovább mint kellene.(8-9nap)Nagyon erős volt és borzasztó görcsökkel járt! A végén kénytelen voltam elmenni az orvoshoz és az lett a vége, hogy csináltak egy egészségügyi küretet! Erre azért volt szükség mert a méhnyálkahártyám elvastagodott és ez okozta a rendszertelenséget. Azóta úgyahogy renben vagyok. Közben kaptam egy méhenbelülifogamzásgátlót, amit úgy ültetnek be. Még nem állt be a dolog rendesen , de remélem oké lesz. Mindenféleképpen azt tanácsolom, hogy orvoshoz menjél el! Tizenkét évig húztam a dolgot! Ha nem vagyok ilyen makacs és fostalicska, akkor megúsztam volna egy csomó ( kórház, stb...)dolgot és megspóroltam volna egy valag pénzt!

5. 96b0d6b01f (válaszként erre: 2. - E89cbf597c)
2009. ápr. 13. 10:31
Valóban borsos ára van :)
4. 96b0d6b01f (válaszként erre: 2. - E89cbf597c)
2009. ápr. 13. 10:29
Még csak 21 vagyok és nagyon zavarnak ezek a dolgok, soha nem tudom,hogy mikor jön meg pontosan, az elmúlt egy év nagyon jó volt,de most megint kezdődik és nagyon kellemetlen, mikor váratlanul ér.
2009. ápr. 13. 10:29

[link]

Itt találsz róla leírást.

2009. ápr. 13. 10:25

Nekem egy nőgyógyász asszisztense javasolta ezt az eszközt. Neki állandó problémái voltak a menzeszével. Mikor ezt elkezdte használni még kb. 3-4 hónapig voltak problémái, azóta pedig nem jött meg a menzesze, a hormon hatása miatt.

Nekem nem voltak ilyen jellegű problémáim, és végül más fogamzásgátló szer mellett döntöttem, de a hölgy nagyon dicsérte.

Bár az ára elég borsos, de ha 5 évre kiszámolod, akkor elfogadható.

2009. ápr. 13. 10:00
Nagyon nagy probléma ez nekem, azért kezdtem el fogamzásgátlót szedni egy éve,hogy beálljon a menzeszem, ez eddig rendben is volt,de most megint össze-vissza jön meg és nem tudom,hogy mi lehet a baj? Tudom,hogy el kell mennem orvoshoz, de abban bízom,hogy valakinek van valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban,hogy mire számítsak? Előre is köszönöm a segítséget.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook