Mentolmentes fogkrémet keresek (beszélgetés)
5. SpaceChicken (válaszként erre: 1. - Carissza)
ma 18:33
Weleda – Természetes összetevőket használ, és többféle mentolmentes fogkrémet kínál, például körömvirágos fogkrémet.
Elmex – Az Elmex Sensitive fogkrémük gyakran ajánlott azoknak, akik érzékenyek a mentolra, bár egyes típusoknál érdemes ellenőrizni az összetevőket.
Parodontax Fluoridmentes – Habár ez a fogkrém elsősorban ínyproblémákra ajánlott, bizonyos verziói mentol nélküliek.
Ajona – Az Ajona Stomaticum egy koncentrált fogkrém, amely nem tartalmaz mentolt, és kifejezetten gyengéd a szájflórához.
Biorepair – Egyes termékeik mentolmentes változatban is kaphatók, például a Biorepair Sensitive.
4. andi6020 (válaszként erre: 1. - Carissza)
ma 17:44
3. libikóka (válaszként erre: 2. - Libikóka)
ma 16:17
Az egyik az Elmex.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Carissza)
ma 16:16
Írd be a keresőbe,,több is van.
1. Carissza
ma 16:13
Sziasztok! Megjöttem a fogorvostól akitől kértem tippet hátha tud mondani mentol mentes fogkrémet ajánlott is sőt a kezembe nyomott egy brossurát mondván hogy ők csinálnak és jövőhéten amikor legközelebb megyek már lesz náluk is megtudom majd venni. Nah hazaértem első dolgom, hogy megnézem hát igen gyümölcsös ízűek de mentol gyöngyökkel! De nekem full mentol mentes kellene! Ti tudtok ilyet?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan nyomod ki a tubusból a fogkrémet?
- Milyen fogkrémet használtok?
- Milyen fogkrémet ajánlanátok másfél éves babának?
- Segítsetek! Mivel lehet az ezüst ékszert takarítani? Szódabikarbónát, fogkrémet próbáltam.
- Mostanában reggelente hártyaszerű dolog van a számban, nem tudom mitől, próbáltam fogkrémet is váltani, de nincs hatása. Mi lehet ez?
- Ha egy fotóalbumnál azt írja ki oldal mentése, akkor hogy tudom a képet elmenteni? Én nem oldalt akarok., a kép mentést meg nem adja ki.