Mentes Desszert cukrászda vélemények (beszélgetés)
Kitalalgom. Kozgaz.
Amikor egy kocsmaban voltunk a noveremmel, es meg tanult, hat, voltak okos emberek. Ugyanakkor fogtuk a fejunket.
"Mivel a telelepites viszi a penzt, azt megszuntethetnenk."
Az elkepzelt kepek tesztelese is hulyeseg volt, de az elkepzelt izek kep es leiras nelkul tul megy mindenhataron.
En evekig adtam el dupla mennyiseget, mint a szemkozti teahaz, ahol beujettek inni. Hideg idoben kitettem a kirakatba ugyanazt a teat, de nalam mas volt a fantazia neve es leirasra volt, es bejottek illatolni. Vagy csak megvettek, mert jol hangzott. Utana meg visszajottek. Vagy csak beneztek, mert minden cuki-muki volt, es talaltak valamit venni. Az 50 forimterrt vett Teddy-macikat nalam 1500-3000 forintert fogadtak orokbe egy hulye sztorival, amit hirtenezve hazudtam ossze. Valahol itt kezdodik a marketing. En voltam a bolond a vasosban, aki mindenkinek talal ajandekot. Ajandekcsomagagolast is csinaltam. 100 forintnyi anyagot 1500-3000 adtam el, mert oo a kezugyessegem, szeperzekem, es amig megcsinaltam, mast kiszolgaltam, es csevegtem. Szoval nincs lehetetlen. De hol a felulet? Design terv sincs, csak bebofogsz egy nevet, ami kb. olyan, mitha egy iskolas bufebe koszones es keres nelkul valaki beallitana, hogy "egy almale".
Igy a fuldoklonak sem adsz el egy menoovet.
Engem kirugtak, mert muszaj volt, miutan pias voltam. De a fonokom "utanam jott", mert vele egyutt mindenki sajnalja. Olyan. Hulyesegeket firkaltam a bouritokra meg a tacok melle, hogy hangosan nyeritettek. Visszamenet a chef szemelyesen kerdezni a visszajelzest, es elviszi a hasznaltat, csomagolast ajanl, csinal. Aprosag, de a vendeg kiemelve erzi magat, es az eladasra megyunk.
Szerintem te allj be legalabb a sarki kozertbe dolgozni egy honapra, aztan fuss neki ujra a feladatnak.
Lehetne, hogy ne velünk csináltasd meg a házifeladatodat, vagy midet?
Amúgy én rühellem a mentes vackokat. 🤮
Megértem, hogy van, aki csak ilyet ehet, de ismerek olyan jónevű cukrászdát, ahol lassan már nincs normális termék. Csak xilites, meg tejmentes rettenetek. Mert ez a divat.
Szegény gyerekkel alig tudunk fagyit meg sütit választani, mert nem vagyunk a xilithez hozzászokva és bizony meghajt.
Engem nem érdekel az ilyen cuki.
Kerülöm az ilyen élelmiszereket és sütiket is. Nagyon nem ízlenek.
Sziasztok!
Mentes Desszert nevezetű mentes cukrászdám ötlete egy egyetemi projektmunka keretein belül készült. Szeretnék visszajelzéseket kérni tőletek azzal kapcsolatban, hogy milyennek gondoljátok az elképzelésemet, mi a véleményetek a weboldalról, és mi az amin szerintetek lehetne még javítani?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
További ajánlott fórumok:
- Te megmentenéd Illés bácsi cukrászdáját?
- Vendéglők, cukrászdák, kávéházak, éttermek nevei
- Tudtok 1 évesnek való, tej-és tojásmentes tortát készítő cukrászdát?
- Cukormentes cukrászdák
- Veresegyhazan tudtok jo cukraszdat?! Esetleg ahol van cukormentes kinalat?!
- A Balaton északi partján melyik cukrászdában kaphatóak laktózmentes termékek?