Menstruációs tünetek hasfájás nélkül? (beszélgetős fórum)
nem mindenkinek faj a hasa,emberek kulombozoek.
hát fogamzásgátlásra nem:-(
Aranyos vagy, de béna vagyok, nem találtam, hol van benne.
De ezek szerint nem is tudom ezt a módszert használni, mert bár rendszeres, de a napok 21-26 közé esnek.
arra csak akkor tudod ha rendszeres a mnsi, mert mindig visszafele kell számolni.kitörölted belőle a %20 -at?
nem sikerült, de azért köszi, értem a logikát. én pont fogamzásgátlásra gondoltam használni.
%20 csempészi be azt kitörlöd és jó lesz
valami aprót becsempész a hoxa.azt ki kll törölni és bejön.
Köszi, értem, bár megnyitni nem tudtam.
A 7 napot én is elcserélném 3-4-re! :)
Nekem régebben tovább tartott 6-7 napig vérezgettem kezdetben (de ritkább idöközönként, ahogy írtam is).
Ebböl az a tanulság, hogy minden változik, semmi sem állandó...
Megkérdeztem a nödokimat, hogy ez a megrövidült vérzés utalhat-e valamilyen problémára. Azt válaszolta: "Örüljön inkább! Hány nö cserélne önnel!..." Na, ja...
Na mingyár kiderül hogy triplán szerencsés vagyok:D
nincs görcs, 4-5 napig tart és csak 6 hetente jön átlagosan :))
:-)hüvelyben minden nap azonos időben ébredés után kell mérni.pé után kiugrik:-)
[link]
pl itt látod mikor volt pé-m?:-)
Neeem. Csak kicsit eltértem már a témától. Eredetileg az volt a kérdés, hogy mi a manó, nincs görcs de mégis "szétsugárzik"? Aztán felhozódott a peteérés téma, bár nem hiszem hogy összefüggés van, de úgy látszik volt akinél igen. Csak amiatt aggódom, hogy nem túl kiszámítható a ciklusom, és az is a p.é. hiányára utalhat. De azért remélem, hogy nem ez a helyzet. Majd kiderül egyszer..
Szia! Látod, azt még nem próbáltam, majd kikérdezlek!
Az egy hét elég húzós, pláne nyáron, nyaralás alatt! Régen minden kirándulásba és minden nyaralásba beleesett!
elköszönök .sziasztok.aki bizonytalan azért a hőmérőzést próbálja meg.sziasztok
Akkor Te duplán! Nekem csak az egyik jutott! :D
Akkor én duplán szerencsés vagyok? Se görcs, se 4 napnál hosszabb menstruáció... ??
:) És viszont úgy érzem, hogy talán még erősebb, mint tini koromban. Vagy már elfelejtettem!
Én is a múltkor mondtam a dokinak, hogy ez már túlzás, hogy 7 napig megvan, 2 hétig nincs, és megint kezdődik előlről. Erre közölte, hogy 21-től..harmincvalahányig normálisnak tekintendő.
Igen, meg nem mindegy hogy 6 hetente van egy szar napod vagy 3 hetente:P az már 2x annyi szar nap egy évben:D
Van benne valami...
Amikor menstruálni kezdtem, 30 ennyi-mennyi napra jött meg mindig; késöbb volt az "arany középút", a 28 napos ciklus; ma pedig kb. 26. Rövidül... (Gyakrabban kell tampont venni!) :-D
Ha rendszeres, akkor nem lesz gondod! Én évekig szedtem gyógyszert, amikor abbahagytam,, 3-4 hónapig védekeztünk, és utána azonnal terhes lettem.
Neked az megnyugtatóbb lenne, ha görcsölnél? Ezt nem értem! :)
Hát azért bízom benne, hogy nincs baj, mert nekem mindig ilyen volt. Ha egy ideig rendszeres és aztán elromlik az rosszabb jel szerintem.
Véleményem szerint, ha csak ennyi a "gondod", hogy nem görcsölsz, akkor örülj neki, és simán teherbe fogsz esni! :) De ha folyton ezen izgulsz, akkor pont emiatt lesz a gond!
Hát én sem szeretnék 21 napos ciklusokat, éppen ez az egyik oka, hogy nem szeretnék olyan fogamzásgátlót. Meg a többi mellékhatás miatt. Ha ez egészséges akkor örülök neki:) csak nem tudom biztosanhogy az-e :S
nem kell görcsös fájdalmas, de ha minimális görcs sincs lehet, hogy pé hiánya az oka.lehet az enyhe is
Nem akarok még, de azért a következő 10 éven belül mindenképp. És amiatt aggódom, hogy ha valami gond van, de nem megyek időben dokihoz akkor nagyobb baj lesz belőle.
Lehet, hogy majd terhesség után Neked is változni fog! Hidd el, én is szívesen visszacserélném a 21 napot a 32-re! :)
Egyébként nekem soha nem jött meg napra pontosan, sokszor 1 hét eltérés is van a napok számánál.
További ajánlott fórumok: