Tünetek nélküli terhesség (beszélgetés)
Szia.Nekem is volt tavaly is,és most a lejjebbi hozzászólásomban is olvashatod,de semmi nem történt.Nem vagyok terhes.
De ha neked van kábel tévéd,és abban van a TLC(TRAVEL LIVING)csatornád abban általában hétköznap későn este szokott lenni olyan műsor,hogy:-Nem tudom,hogy terhes vagyok.Abban olyan eseteket dolgoznak fel,hogy nem tudják,hogy terhesek,mert nincs semmi előjele,semmi tünet.
Sziasztok.
Lehet már érezni 2,5 hetes terhességet,azaz a beágyzódást?
Mert nekem hányingerem van jó pár napja,tegnap ki is hánytam az ebédet.Meg nagyon szurkál,feszül,és kemény a hasam.Van egy másfél éves fiam,és nála is így kezdődött.
Muszály a mellnek feszülni?
nemhogy a terhesség elején,de egyik szakaszban sem volt semmi tünetem,csak a 16.-héttől rugdosodt,és még a 30.hétben sem mondták mg,hogy terhes vagyok!utolsó 3 hét volt mikor nőtt a hasam!
soha hányinger...cukor rendben volt,és a vérnyomás is!
semmi szédelgés!
örülj neki,ha téged is elkerül!
Ne aggódj, nem baj ez, inkább áldás!
Én a 14. hétig nem is tudtam a lányomról!
akkor már majdnem 3 hete megvolt a beágyazódás....várj még picit hátha a teszt csak nem mutatja ki.
Kívánom, hogy a következő teszted pozitív legyen.
Ennek örülni kell, majd a végén lesz elég gondod:) Aranyér, sok sav......ki kell használni ezt a csodás időszakot.
Ha a méhlepény a mellső falon tapad akkor még később fogod érezni a magzat mozgását.
A legjobb tanács amit ahatok hogy minden csodás percet ki kell élvezni ezekben a hetekben:))))))
További boldog babavárást kívánok Neked.
Egy 39 hetes kismami:)
Sziasztok! Mi is próbálkozunk a babával. A 33. ciklusnapon vagyok, még nem jött meg. De nincs is semmi előjele annak,hogy meg fog. Viszont a terhességre sem utal semmi, és a mai tesztem is negatív lett. Általában 30-34 nap között szokott megjönni.
Szerintetek lehetséges, hogy terhes vagyok, de a teszt nem mutatja ki? 5-6-án lehetett a peteérésem, mert véreztem egy picit, akkor kellett fogannia, ha sikerült. A múlt héten és azelőtt görcsölt enyhén a hasam és szúr néha kicsit a bal oldalam. Nem tudom, hogy ezt bebeszélem-e magamnak vagy sem, de tény, hogy még nem jött meg.
Soha nem tudhatod mit hoz a holnap. :) Én a 9. hétben járok, eddig amolyan "light"-os tüneteim voltak, 4 napja meg reggeltől-estig hányingerem van. :)
Ahogy az előttem szólók mondják...élvezd ki, amíg jól vagy, lehet végig jól leszel, ami egyáltalán nem gond. :) (És lehet a 2. babádnál majd minden bajod lesz...egy nőnek sem ugyanolyan a két terhessége, ill. nem feltétlen olyan)
Csatalakozom az előttem szólókhoz!Nekem sem volt semmi tünetem az ég világon! Pont 1 évvel ezelőtt voltam a 15 hétben,most egy 5 hónapos kisfiú boldog anyukája vagyok!36 hétig dolgoztam,mentem volna tovább is de nem hagytak! :-))Állandóan pörögtem,és csak a pocakom nőtt! :-) Mindenkinek ilyen terhességet kívánok!
Nyugi minden rendben lesz!Majd a vége felé már érezni fogod a terhességet főleg ha lesz megint 50fok nyáron mint mikor én szültem!Ráadásul ráhúztam 11 napot!Na azt már tényleg éreztem!De imádtam terhesnek lenni főleg,hogy tényleg semmi bajom nem volt!Élvezd minden percét! :-)
Nekem totál semmi "tünetem" nem volt, még mellfeszülésem se.
Ezek szerint neked mégis van :DDD
Nekem ugyanilyen volt. Annyi különbséggel, hogy nem találtam ijesztőnek :))
Ne izgulj te sem, élvezd, hogy minden rendben van veletek!
További ajánlott fórumok:
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Terhesség korai tünetek!? Kinek jelentkeztek nagyon korán?
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- Munkaviszony nélküli terhességnél érdemes az 5. hónapban a vállalkozóit kiváltani hogy kapjak gyed-et?
- Mensi előtt 5 nappal lehetnek terhességi tünetek?
- Hogyan lehet megkülönböztetni a mensi előtti tüneteket egy esetleges terhesség első jeleitől?