Szerintem nincs semmi különös probléma. Kicsi a valószínűsége annak, hogy terhes vagy, inkább az van, hogy a klimax elkezdődött. (hőhullámok meg hasonló dolgok nem kötelező velejárói)
Csináltam tesztet de én nem láttam rajta dupla csikot,lehet hogy" korán "csináltam, rosszulléteim igaz sürübben vannak,hányingerem ma volt és tegnap óta észrevettem hogy fehér folyás féle van,étvágyam is kevesebb.
Hát nem lehetetlen.A nagynéném 52 évesen azt hitte,hogy azért maradt ki neki,mert klimaxol.Aztán elment az orvoshoz és kiderült,hogy terhes.Ő megtartotta a babát.Aztán 1 év múlva megijedt,hogy megint terhes,de akkor már tényleg a klimax miatt nem jött meg neki.Neki amúgy így volt,hogy egyszer csak nem jött meg neki,aztán utána már soha.Amúgy a terhesség nem lehetetlen addig,amíg menstruálsz.Szóval mindenképp menj orvoshoz.Bár a terhességet egy tesztel meg tudod állapítani.
Anyukám is így járt (sőt,neki 4 hónapig nem jött meg),ő is azt hitte,hogy a klimax,de nála még nem az volt.Cisztát találtak nála,ami gyógyszeres kezeléssel elmúlott.Szóval szerintem érdemes lenne nőgyógyászhoz elmenned.Ha klimax,akkor úgyis megmondja,ha meg más,akkor azt jobb előbb tudni.