Menstruáció késése, de vajon mitől? (tudásbázis)
Szerintem ha még nem jött meg, csinálj egy tesztet.
De amúgy ismerek fiatal nőt, van, hogy 5-6 napot simán késik neki, mindentől függetlenül.
Sziasztok.segítséget kérek .Ma egy hete voltam egyutt egy sraccal megszakitasos vedekezessel....ra 5 napra kellett volna megjonnie.Tehat ket napot kesik.Nekem nem szokott igy nagyon stresszelek...de viszont a masik dolog hogy ket hete sulyos gennyes felfazasom volt es beszedtem ket doboz antibioticumot.Es reg is sexeltem...ezek befolyasolhatjak a menstruaciot ? Keshet attol ? Mondjuk meg ket napja...nem sok...de aggodom nagyon.Kerlek segitsetek ,negativ valaszok keruljenek...
Szia !
neked nem mondta hogy milyen vastag a nyálkahártya ! Nagyon szeretném én is tudni hogy mi bajom.Ideges is vagyok,de a vérzést meghozó gyógyszert nem mertem beszedni.
Sziasztok ! 45 éves vagyok nekem aug.11.-én volt utoljára mensesem...azóta semmi. Voltam dokinál terhsségi teszt neg.Eltérést sem talált. Annyit mondott hogy 13 mm a méhnyálkahártya, és annak le kellene lökődni....de véralvadásgátlót szedek,és nem mertem beszedni a felirt Norcolutot.Én sem tudom mi lesz. Szerintetek ?
Szia! Lehet korai menopauza, egyik ismerősömnek is 43 évesen jött meg utoljára. Előfordulhat ilyesmi, de ez függ genetikától is, pl. hogy anyukád, nagymamád meddig menstruált.
Lehet.
Bár én sem jártam még így.
értem köszi. hát mivel még nem jött meg,hétfőn visszamegyek a dokihoz, és még kérek vizsgálatot a témában, aztán majd írok hogy mi lett
igen, lehet tünetmentes is
ez lehet tünetmentes?jelezheti csak a mensi kimaradása, minden egyéb tünet nélkül?bocsi a hülye kérdésért,még nem jártam így
értem.majd hétfőn még elmegyek a dokihoz,mert tényleg kiváncsi vagyok, mi lehet, mert konkrét betegségem nincs, rendszeresen gyógyszert sem szedek,meg nem vagyok stresszes sem.így ezeket kizárták
Talán mert most kezdődik.
Minden úgy alakul ki, hogy nem volt, aztán lett.
igazából azt megállapította hogy nem vagyok terhes, és nincs cisztám.
ez nekem is eszembe jutott, de furcsa ,hogy eddig sosem volt rendszertele. plusz mínusz 1-2 nap volt a differencia.
az kevés
hormonprofil kell a 3. és a 21. napon levett vérből
+pajzsmirigy
Lehet akár korai menopauza előszele is.
De, ha jól olvasom, akkor jártál nőgyógyásznál. Feltételezem, hogy mondott neked valamit.
általános vizsgálat volt.
hormonokat is vizsgáltak? vagy csak sima általános labor volt?
Nekem pl. az alulműködő pajzsmirigy zavarhatott be. De azt is csak azért nézték, mert mondtam a dokimnak, hogy gyanakszom rà. Sima vérvételen eddig az éleben nem nézték nálam a TSH-t.
Viszont bármilyen stresszes helyzet is okozhatta.
az a baj, hogy semmi. most voltam vérvételen, semmit nem találtak
hormonprobléma, ciszta, gyógyszerszedés valami betegségre mind bezavarhat
sziasztok.10 napja késik. terhes nem vagyok, negatív teszt, negatív nőgyógyászati vizsgálat.nincs betegségem semmi.ráadásul előtte sosem volt ilyen problémám.valaki járt már így?
Menstruáció késése.De vajon mitől?