Mensesem után 2nappal védekezés nélkül szeretkeztem, mennyi az esélye, hogy teherbe eshettem? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy szedek fogamzásgátlót, de lehetek e terhes, ha 2hete megjött, de azelőtt hánytam, hasmenésem volt, és mikor elmúlott, 1hete, akkor szexeltünk.
(az aktus gumival történt , de előtte max. kevés előnedv juthatott be amit az ujjával vihetett fel vagy a gumival, vagy mikor 2. -szor szexeltünk, akkor maradhatott még esetleg rajt).
az aktus utáni 3nap fogyasztó szűztea kapszulát vettem be, ami elvileg gátolja a fogamzásgátló felszívódását(bár hasmenésem nem volt).AZ aktus után 7nappal teszteltem reggel,megatív lett. Most, az aktus után kb. 9 nappal, pecsételő vérzésem volt(2pötty kb), és olyan érzés mintha megakarna jönni. Szerintetek lehet baj?köszi a válaszokat!
nekem ilyen akkor volt mikor terhes voltam, de az esemény után négy héttel
Mástól is lehet.
Pirosalma Ekidli sóvágó!
köszönöm a válaszotokat! pénteken csinálok 1 tesztet akkkor már az esemény ota eltelik 6 nap talán igazat mutat majd ki?! addig alig alszok majd vmit:)
soha többbet nem csinálok ilyet nem is tom h nem gondolkozhattam pedig tudtam h lehet belöle baj és ráadásul tudom h nagyon parás is vok:S nahh szurkoljatok nagyon:) remélem meguszom! puszi nektek
Egyik barátnőmék fél éve csak megszakítással csinálják(szerintem felelőtlenül), de még mázlijukra nem volt belőle baj. Mondjuk inkább ne parázz, mostmár úgyis mindegy. Ha sokat idegeskedsz akkor csak azt éred el, hogy később fog megjönni, és akkor még idegesebb leszel.:)
Szerintem nem lesz baj.;)
Szia, Lindus!
Ne félj, reméljük, nem lesz semmi gond:-)
Az előváladákban is lehetnek spermiumok, de mechanikai okokból a megtermékenyítés esélye nagyságrendileg (ismétlem: nagyságrendileg) kisebb.
Reméljük, pár nap, és csak egy tanulság lesz mindebből!;-)
A legjobbakat: Pirosalma
sziasztok! köszike a választ! nagyon félek ennyire még sosem féltem h mi lesz soha nem csináltam iylet nem tom miért csináltam pedig tudtam h az elöváladékban is lehet:(((áhhh nem tom mit csináljak és nagyon nem szeretném bevenni a gyogyszert csak 1xer jönne meg ujra soha többet nem csinálok ilyet:(((
teljesen magamon kivül vok:(((vááááááááá
Szia, Lindus!
Igen, lehet, de az esélye a megszakított közösülés - ha jól vettem ki, erről van szó - miatt nagyon csekély.
én pont akkor vagyok termékeny.
és igen lehet belőle gond...
a 72 oras nekem mindig megnyugvast addddd...
mindenkinek ajalom akinek becsuszottttttt...
Mellette szoptatok, de már 17 hónapos lesz a kicsi, így meglenne rá az esély. Bízom a testemben és a jelzéseiben, 5 éves a nagyobbik gyermekem, mióta megszületett így működik a rendszer és nincs gond. A kicsi tervezett baba.
Ha mégis lenne, vállalnánk mind a ketten.
További ajánlott fórumok:
- Pénzért szeretkezni
- Hol szeretkeztél (szexeltél) utoljára?
- Ti lenyelitek "azt" a szeretkezéseskor? Milyen érzésessel, és meg lehet-e azt szokni?
- Mikor a férfi még egy férfit akar bevonni a szeretkezésbe...
- Dugni vagy szeretkezni?
- Mennyi az esélye a teherbeesésnek, ha a menstruáció 2. napján védekezés nélkül szeretkeztünk?