Nekünk most volt ősszel az esküvőnk. Az én tesóméktól egy 30e ft - os vásárlási utalványt, a sógornőméktől 40e ft- ot kaptunk! Örültünk neki! Nekünk is csak kis esküvő volt egy vacsorával egybekötve.
Szerintem mindenképp adj valami személyeset is, amiről ti juttok eszükbe.
Mi vettünk egy fa ládikót, abba tettük be a pénzt amit oda szántunk + egy könyvet. Azt hiszem "Egymás kezét fogva egy életen át" , vagy valami hasonló volt a címe. Írtunk bele jókívánságot, így igazán személyes lett.
Azért írtam le, hogy nem lesz nagy cécó, mert úgy gondolom ez sem elhanyagolható körülmény, hisz ha adok 100.000 Ft-ot, és lesz egy állófogadás, akkor gyakorlatilag kifizettem a "lagzit" Mi anno tőle ( igaz 8 éve volt és akkor még nem ennyibe kerültek ) az esküvőnkre egy dvd lejátszót kaptunk, most meg már nekünk 2 gyerek mellett kell gazdálkodnunk( ő eddig egyedül volt ) szóval ezért vagyok tanácstalan. Mindezek ellenére mi is 100 körül gondolkodunk, de lehet, eltúlozzuk.
Amennyit te gondolsz.Én anno megkérdeztem bátyámtól,hogy mire van szükségük,vagy épp mennyi pénzre.Meg lehet beszélni,és akkor se nem kellemetlen,se nem adsz sokat :) És ők sem csalódnak :)