Mennyit érhet egy 1932-ben gyártott bútor? (tudásbázis)
Így vagyok, voltam én is
Aztán csak nagy nehezen tudtam eladni apám könyvszekrényét, le se irom mennyiért, savmaratott üvegekkel
Ugyanez megy a többi bútorral is, amik mégcsak nem is antikok
Köszönöm, ha megkérded.
A gyártót talán ki tudom deríteni. Azt tudom, hogy Kapolcson készítették, egyedi megrendelésre. De ez tudom, nem mond semmit. :) Még nyomozok...
Köszönöm a válaszokat. :)
Nézegettem én is neten hasonló korúakat, de nem találtam ehhez hasonlót.
Azt tudom, hogy hol készítették. Egyedi gyártás, mert benne van a monogram is. Gondolom, nem kevés munka lehetett vele, mert rengeteg aprólékos részlet van rajta...
Talán a mester nevét is ki tudom deríteni...
Szeretnék eladni egy 1932-ből származó szekrényt, de fogalmam sincs, hogy mennyiért kellene meghirdetnem...
Tudna valaki segíteni? Fotót mindjárt mellékelek.
További ajánlott fórumok:
- Magyarországon termelt,vagy gyártott MAGYAR termékeket keresek, van még ilyen?
- FER 14!!! Van valakinek erről a férfiak számára gyártott termékről tapasztalati, bármi nemű infói?! Hatásos?
- Mennyi pénzt érhet egy bontatlan, fémdobozos 1981-ben gyártott 500 grammos Bensdorp kakaópor?
- Egy '83 ban vásárolt pácolt fa szekrénysor, mennyit érhet ma? Az évek múlásával, a bútorok értéke felfelé megy vagy lefelé?
- 30 éves vagy kicsivel több koloniál bútor szettem van, nappaliba való. Mennyit érhet?
- Mennyit érhet egy vörösfenyőből készült bútor?