Mennyire veszik szigorúan a sulicsekk beváltását a hiperekben? (tudásbázis)
Igazatok van, megnéztem, és okt 31-ig jó!
bocsi. De az a lényeg, hogy addig lesznek téli cuccok is, majd még veszünk valamit.
Én eddig minden beváltott csekken okt. végét láttam. Szerintem addig érvényesek. De felhasználható számítógépes cuccokra is, cipő, ruha, sőt minden ami a sulival kapcsolatos.
Viszont másra nem merem elfogadni, mert nem szeretnék kockáztatni, nem éri meg. A sör nagyon durva eset.
Én is azt olvastam a sulicsekk honlapján, hogy okt. végéig érvényes!!!
Akkor most meddig?!
A corában én pont fordíta jártam tavaly, szinte hisztizett a pénztáros, hogy miért össze-vissza tettem fel a cuccokat, mert most neki a számlán kell válogatnia:(
Biztos meglepődött, hogy nem éltél a lehetőséggel, ezért kár igy leszólni:( Mivel 1-2 hónapig érvényes a csekk, amikor már megvettem mindent igyekeztem én is gyorsan túl adni rajta... Én örültem, hogy mindenre elfogadták és nem kellett felesleges cuccokat vásárolnom.
És az milyen, hogy a Coraban a karton sört is azzal akarta kifizettetni velem a pénztáros?
Mondom neki, csak nem gondolja, hogy a gyereknek adott sulicsekkből sört veszek? nézett is rám nagy bután.
Köszi a válaszokat, látom, pénztáros válogatja... Azért kérdeztem a multikat, mert ott gondolom nem számoltatják el őket visszamenőlegesen vásárlásonként, így nem veszik annyira szigorúan. Jó lenne, ha el tudnánk számoltatni másra is, mert a drága munkáltatóm még csak most fogja odaadni és tudtommal okt. végén lejár. Ami az iskolában kell azt már megvettük. (Sajnos azt is suli előtti héten, mert vártuk a csekket...)
S örülhetek, hogy legalább adnak, mert sok cég nem él ezzel a lehetőséggel :-)
Auchanban szétválogattatják a kasszánál az árut, amit vettél.
Tesco-ban ha mondjuk egy része tanszer, ilyesmi, akkor a kaját is egybeszámolják vele és lehet fizetni az egészet jeggyel(de cigi és alkohol NE legyen közte, még egy üveg sör se!)...és persze nem árt, ha csak miután beütött mindent és mondja a végösszeget, akkor kapod elő a jegyet, hogy te ezzel szeretnél fizetni...
További ajánlott fórumok:
- IR-es kismamák...ti mindig szigorúan 7-kor reggeliztek?
- Szex szülés után. 6hét? Mennyire kell szigorúan venni? Mi van ha nem tartjuk be?
- Milyen lehetőségeim vannak Tesco-s kupon beváltásakor?
- Létezik olyan törvény, ami lehetőséget ad egy középiskola vezetésének arra, hogy kötelezővé tegye a szigorúan egyforma fazonú matrózblúzt?
- Szükségem lenne egy szigorúan zselatinmentes joghurtos, gyümölcsös túrótorta receptre
- Ha tüzel a kutyusom, elengedhetem vagy csakis szigoruan pórázon tartós időszak lesz?!