Mennyire tartod magad érzékeny embernek? (beszélgetés)
Én is Rák vagyok,és sokszor kívántam, bárcsak ne lennék ennyire érzékeny...
Még a szalagavatón is sírtam nemrég, mikor egy srác az Árnyékdalt énekelte...
Az érzelmes az érzékeny emberek egy kicsit fejlettebb ember faj! Az érzelmi skála minden fokozatát képesek
érezni és kimutatni, míg egy érzéketlen tuskó a másik embereket csak megbántani tudja,miközben a saját lelkét
is leépíti.Míg az érzelmesnek pedig az egész lelke a szíve csordulásig tele van érzelmekkel. Érzelmekkel tanulni
is sokkal könnyebb mint azok nélkül. sokkal jobban lehet figyelni a dolgokra,sokkal precízebb munkát tudnak végezni.
És elhiheted nekem, hogy amikor a faj a világ a föld az emberiség kihalása lesz a fő tényező nem a fatökű,falábú,
falelkű jégcsap fogja megmenteni az embereket..Amúgy az érzékeny emberek sokkal jobban ki tudják tapintani a lényeget,
néha szavak nélkül is megértik a másikat,átlátnak az embereken, tisztelet tudóak,sosem lopnának csalnának hazudnának.
A zenéhez, az íráshoz nagy tehetségük van.És még a tánchoz is. És persze az érzelmes emberek jobban tudnak hatni más
emberek lelki világára is.Sajnos nagyon törékenyek lelki szinten az ilyen emberek.Bármivel bármikor meg lehet bántani,
de ez nem azt jelenti,hogy hiszti rohamot fog kapni,lehet hogy 4xen fogja vissza bántani az illetőt.De a lelkébe
egy világ omlik olyankor össze.Saját maga viselkedése és a másik bántása miatt is.
hehe.
:)
Nahát:))
Én is:D
Szerintem én vagyok az egyik leg nem érzékenyebb ember a világon..xDD
amikor nagyonnagyon szomorú vagyok...vagy elegem van..akkor sem tudok sírni..pedig néha nagyon jól esne..de nem megy..=S
amikor úgy volt, hogy a barátnőm elköltözik..nagyon szomorú lettem..ő bőgött.és nekem nem meent..éppen csak bekönyeztem..Oo
de talán jobb így..
biztos jobb mint barátőm esetében..xDD
egyszer azért sírtam el magát, mert egy hosszú hajú fiú osztálytársunk levágta a haját xDDD