Te hogy tartod magad formában? (beszélgetés)
nah ennyit a káposztáról!!
7 nap alatt a 8 kg helyett 1 kg-ot fogytam :DD
a kedvencem a halászlé :)
a turmixok is bejönnek.nem tudom,lehet régebben nagyon belém akarták erőltetni a leveseket és ezért utáltam meg...tudod a szokásos..edd meg répát szebben fütyülsz stb baromságok és gondolom elegem lett belőle :D
viszont a krémlevesek bejönnek.főleg a brokkoli krémleves,azt szoktam egyedül csinálni mert az egész család megeszi.jah igen ez is egy fő szempont hogy mindenki megegye.mert igen nagy luxus lenne ha 3 félét kéne főznöm :)
Hát sajna kenyerekben nem vagyok otthon. :) Süss magadnak akkor :) Nekem az is szokott segíteni, ha mozgok,akkor még jobban kívánom a vizet. Az sem jön be? És ha teát főznél,vagy gyümölcsöt turmixolnál? Gyümölcs+tej? Egyik se?
MIért vagy ilyen rossz véleménnyel a levesekről? Lehet nem ettél még jót! Én nagyon jól tudok lakni velük. Ha van benne húsi, krumpli meg zöldség is. PL. zöldbab. És a krémlevesek? Édes levesek? Semmi? Valamit csak szeretsz. Tényleg, mi a kedvenc ételed?
az összeset utálom.ráadásul jól sem lakok vele.akkor inkább már a saláták.de mostanában körülnéztem a boltokban és ééérdekes,hogy ami egészséges "bio hami" az mind olyan méreg drága hogy az ember meg sem tudja venni.
hát kérdezem én hogy akkor hogy táplálkozzunk egészségesen.már csak a kenyérből kiindulva.a sima fehéret megveszem 160-ért a magosat 300-ért :SS ez elég nagy gáz.
igyál sokat
sok folyadékot
lehetőleg ne vodkát:DDDD
jajj dehogy,csak elvittem a gyerkőcöt fürdeni meg enni.de már vagyunk.
hát igen sokat kell innom mert elkaptam egy járványt,hasmenéssel jár úgyhogy most még több folyadék kellene mint egyébként.
na megijjesztettelek?
:DDDDDDDDDDD
akkor most jól megijjesztelek
a férjem most szenved a vesekőtől
írtó rosszul van
nagyon
és megelőzhető lehetett volna ha sok vizet iszik
nagyon keveset iszik
diéta, semmi cukros, és kevés finomlisztes cucc
keveset eszek és sokat iszok
és sok mozgás
2 hét alatt 4 kg ment le
ment volna több is csak a doktornéni azt mondta hogy havi 5 kg-nál egyszerre többet ne adjak le
Fehérkenyeret és tésztát már nagyon régóta nem.Csak rozsos és teljes kiörlésű lisztből készült dolgokat.
Csokit max.csak étcsokit 70% kakaótartalmút.
tejtermékeket,húst,zöldséget.
A zöldteát én is natur iszom.Már megszoktam az ízét!:-)Először én is utáltam,de nem olyan vészes.
Szeretem a vörösteát is.Abban is sok antioxidáns van.