Mennyire meredek az út a Sümegi várhoz? (tudásbázis)
Én még nem voltam ott, de nem biztos, hogy terhesen mennék. Tuti elesnék. Ha te nem vagy elesős fajta, akkor talán. :) Én képes vagyok egy egyenes talajon egy pici mélyedésbe belelépni és elvágódni. Sajnos meg is történt hétvégén. Pedig szerintem én még könnyebben mozgok, 22 hetes terhes vagyok.
Szerencsére a hasamat nem ütöttem meg.
Szóval én a helyedben elhalasztanám. :)
Két éve voltunk. Nem várbusz volt, hanem dzsip. Mi gyalog mentünk fel. Majdnem a végéig kellemesen sétálható, a vége azonban nagyon meredek.
Azt tanácsolom, menjetek a dzsippel - bár nem tudom az mennyire megfizethető.
Sziasztok, május közepén voltunk ott. Várbusz már nincs.
A vár bejárata előtti, kb. 30 méteres szakasz eléggé meredek, de kibírható. Kényelmesen fel lehet sétálni rajta, nem kell sietni, de a lábad elé kell nézni...
A várban a burkolat néhány helyen elég egyenetlen, ott is vigyázni kell.
Latom, nagyon elternek a velemenyek. Szerintem kellemes setaut, nem is olyan hosszu. 35 honapos terhesen inkabb kondizio, mint meredekseg kerdese.
Szamomra a "meredek" az ilyen: [link] :)
40 hetes terhesen megmásztam Budaörsön pár hegyet és a Török ugratót is minden nap gyerekkel.
Ki fogod bírni, ha nem hagytad el magad a terhesség alatt.
Ha aggódsz, akkor ne menj fel. Az a vár ott marad jövőre is, 10 év múlva is.
Egyébként nem olyan vészesen meredek, nem derékban kell megmászni, szép lassan fel lehet lépegetni.
De utána még le is kell jönni, nagy hassal akkor is kell vigyázni. Előrehúz a súly, mint a farkast a mesében.
Gyalog semmi esetre se próbálkozz!!
Évekkel ezelőtt elég volt felmenni Nekem is, pedig akkor még fiatalabb voltam.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- A szellemi képességeidnek mennyire vagy birtokában MOST?
- Tapasztalatok az ellipszis trénerrel. Mennyire hatékony?
- A Budakeszi Vadasparkhoz vezető autóút nagyon meredek?
- Tegnap bevertem a fejem teljes lendületből a strandon egy nagyon meredek csúzda aljába. Kaphattam agyrázkódást?