Mennyire lehet probléma ismerkedésnél az alacsonyság? (beszélgetős fórum)
Nem a magasságod miatt cseréltek le.
Valami másban tudunk segíteni?
Soha nem volt gond. A magas pasik jonnek be, egyik sem csinalt gondot belole. 😏
A ferjem es koztem 35cm van.
Nekem innen pedig úgy néz ki, h a Fidel nadon fidel.
(Vicc vóóóóóóót.....)
Reggel,nyúlt gerinccel,felálló hajjal alulról súrolom a 160 cm-t.
Mikor hátrány a magasságom:amikor nem érem el az árut a boltban,amikor a konyhában a felső polcról magamra rántok valamit.Régen annyiban zavart,hogy utolsó voltam a sulis tornasorban,meg amikor a trapézgatya volt a divat (valamikor a kőkorszaki 90-es években) akkor vacakul állt és még a hosszú szárát is varrónővel kellett igazíttatni,nem lehetett feltűrni,mint a mostani szűkszárú nadrágokat.
Párválasztásnál sosem okozott hátrányt,volt kifejezetten magas pasim,a mostani meg -férfiméretben-alacsony,170 cm.
Az öcsém 185 cm körüli,mindig mondom neki,hogy jó,hogy nem fordítva alakultak a méreteink:-)Az ő barátnője viszont ugyanolyan alacsony,mint én.
Egyetemista koromban magassarkúkban botladoztam,hogy magasabbnak látsszak,mostmár nem érdekel,maradok a kényelmes cipőknél.
Persze,az nem mindegy,hogy az alacsonyságához hány kg az ember lánya.Amíg egy 170 körüli nőn 3-4 kg meg sem látszik,rajtunk rögtön.
Szerintem nem a magasság volt a gond. Az alacsony lányok édesek.
Alacsony férfi lehet hátrányban az alacsonysága miatt, de nőnél szerintem ez nem okoz hátrányt a pártalálásban.
Én 150. A lányom 147.
Semmi gondunk. Ha lecserélnek, az nem azért van, mert alacsony vagy.
Nekem volt alacsony barinőm,imádták a pasik!Mert olyan kicsike aranyos:) A normál magasságommal sokszor voltam rá "féltékeny":)) Ma már tudom a kisugárzása viszont magas volt!
Szóval ne aggódj:))))
Miben?
Aki nagyon magas, esetleg nem éri el az alsó polcot az üzletekben.
Na meg nagyobbat tud esni.
Én úgy vettem észre, hogy nem probléma.
Bár nekem a magas pasik tetszenek, de sokaknak meg nem.
Sok alacsony pasi ismerősöm van, akik simán ismerkednek, párjuk van....
További ajánlott fórumok:
- Internetes ismerkedési lehetőségek...?
- Lehet alapozni internetes ismerkedésre?
- Egy óvodai problémától, a fejtetűtől hogyan lehet megszabadulni hatásosan?
- Aki discoban ismerkedett, lehet komoly kapcsolatot is akár kialakitani?
- Mennyire jelenthet problémát ismerkedésnél, párkapcsolat kialakításnál egy nőnek az, hogy már jó ideje munkanélküli?
- 68 éves anyukámnak keresek ismerkedési lehetőséget Debrecenben