Mennyire jön be a fekete hajszín? (beszélgetés)
Azért néha paróka nélkül vagyok itthon, úgy nem szívesen lennék még egyedül sem.
Így sem kell, én vagy férjem megoldjuk.:)
Nem tudok, én már parókát hordok 2 éve, elegem volt a fodrászhoz járásból. Ha jól számolom, 47 évig jártam hetente fodrászhoz, dauer, melír.
De elég gyorsan nő most is, 3 hetente kell vágni, hogy kényelmesen egyem fel, ne bujkáljon ki semmi.
Bejön. Egész életemben fekete hajú voltam ( világos bőrrel, világos szemmel. ) Amikor nem találtam elég csillogónak ráfestettem, jól is nézett ki. Amikor 50 évemet betöltöttem, hoxás nyomásra, hatásra, el kezdtem sötét ill. középbarnára festeni.
Rémes volt, nem tartott sokáig, úgy néztem ki, mint egy igénytelen fakó nő vagy legjobb esetben mint egy prosti. Fiam nem szokott kritizálni, de nem hagyta ki hogy " nem vagy szép anyukám ".
Kicsit kezdek már őszülni és feketére festem, jól érzem magam a visszajelzésekből, vagy ha a tükörbe nézek akkor is, a régi magabiztos énemet látom..
Én már fekete hajjal fogok meghalni, mert az is biztos, hogy őszhajú sem leszek soha. Vannak, akinek nem állnak jól a világos árnyalatok, csak az eredeti hajszíne.
Akkor szép voltam ezzel a kékes fekete hajszínnel.
Zöldes árnyalatú szem ,fehér bőr.
Azóta eltelt pár év(tized🙂).
Most hennával festem (őszül kicsit),és törekszem a természetes megjelenésre.
Egy ilyen kékesfekete nőt láttam, természetes volt, valami csoda.
Persze én szőke hajjal, zöld szemmel mindig fekete hajú, és barna szemű akartam lenni.
A hajam egyenes mint a szög, persze a göndör tetszik, így dauereztettem. Akinek göndör, az meg hajvasalóval egyenesíti.
Legnagyobb hülyeség volt, hogy a tablóképhez levágattam a derékig érő hajamat, azóta kínlódok vel. Bár már nem.
Dettó.
Enyém kékes fekete volt.
Én természetes fekete vagyok.
De mindig kikértem magamnak! Azt mondtam, hogy az én hajszínem négerbarna!!! :)))
Meg voltam szakadva a szőke tincsekért - egészen addig, amíg nem volt lehetőségen felpróbálni egy szőke parókát!
Soha többet nem vágytam rá!!!
Visszatérve a fekete hajhoz:
Ha nem vagy ázsiai, akkor az európai fekete nem a festett fekete borzalom!
Ügyes fodrász kell hozzá, hogy ki tudja keverni a természetes fekete színt!
Nincs gondom egyik hajszínnel sem, az nem mindegy természetes, vagy festett, illik a bőre, szeme színéhez, vagy sem.
Én alapból szőke vagyok, fekete parókát próbáltam, rettenetes.
Pasikban meg kimondottan tetszik a fekete, kreolbőrrel.
Az unokahúgomnak volt fiatalon fekete festett haja, neki nagyon jól állt. Most, közeledve az 50-hez, szőke - ez is jól áll neki.
Magamon viszont sosem tudtam volna elképzelni. Szerintem a fekete haj kevés embernek áll jól.
További ajánlott fórumok:
- A szőke vagy a fekete hajszín a jobb
- Hogy sikerült megszabadulni a festett fekete hajszíntől?
- Melléfoghatok sötétebb barna, esetleg fekete henna hajszínezővel?
- Szerintetek jobban állna a barna hajszín, mint a mostani fekete?(kép van az adatlapomon)
- Szeretnék fekete hajszínemtől megszabadulni! Hogyan lehetséges ez?
- Hosszú fekete hajból (eredeti) hány festéssel (fodrász által) lehet ilyen hajszín?