Mennyire gáz, ha egy 24 éves nő és egy 17 éves srác szexel? (beszélgetés)
Ha mindketten élvezik, miért ne? Nem gáz.
Én nem tudtam volna ezt tenni, mert azért azt tudjuk, hogy egy 17 éves srác szexistennek képzeli magát, de valójában nagyon nem az (még, esetleg ha szerencsés, később az lehet). :D Én pedig nem szeretnék az ágyban tanár nénit játszani, de ha ez valakit nem zavar, akkor egészségükre!
Még több hónap, mire betölti a 18.-at.
Egyébként miért jobb, mint a hasonló korú lányokkal?
Mármint, azt még megértem, hogy nem nagy baj, nem ártanak senkinek, de hogy még jobb is lenne.
Meg engem inkább az érdekelne, mi jár a lany fejébe neki miért jobb ez, mint egy vele egyidőssel lenni.
Mert a barátom véleményét ismerem.
"bármikor, bárhol és bárkivel szexelnének."
Minden szavad aranyat ér, pontosan így van ez a 16-17 éves fiúkkal.
Nem tudjuk, hogy mennyire kiskorú, 17 múlt egy héttel vagy holnapután a népítélet szerint is nyugodtan szexelhet egy idősebbel 🙃
Pankával értek egyet, a 17 éves srácok nagyjából bármikor, bárhol és bárkivel szexelnének. Még mindig jobb, hogy egy 24 évessel, mintha egy hasonló korú lánnyal.
Én ennek a fiúnak a legjobb barátnője vagyok. Bevallom, tetszik nekem, de elfogadtam, hogy barátként néz rám. Ha csajozott is, se zavart soha.
Okos, helyes, kedves, visszahúzódó fiúról van szó, nem gyerekes, inkább érett gondolkodású. De azért látszik meg rajta, hogy fiatalabb, mint a lány és még sulizik, az a lány már rég dolgozik. Nincs beleszólásom, nem is fogok, mindenki csinálja amit jónak lát, csak kíváncsi voltam úgy általánosságban mi erről a vélemény.
Semmiféle csöppség nincs úton :D
De igen, kaptam normális véleményeket.
Szerintem amennyire tudtunk, segítettünk is. :)
Elhamarkodtátok, ez a véleményem. De ezt már leírtam. Innentől nektek kell megoldani, főleg,hogy már egy csöppség is úton van. :)
Nem tudtam, hogy nem szabad itt is megkérdezni, amit feltettem már ott is.
Gondoltam, itt több felnőtt, főleg nő van, aki kifejti a véleményét erről.
Mivel a nemi érés nagy egyéni eltéréseket mutat, egyes 17 éves fiúk tűnhetnek felnptt férfiaknak és lehetnek tökéletesen vonzó partnerek egy 24 éves nő számára.
Elvileg a beleegyezési korhatár a 14 év, ennél idősebb személlyel konszenzuális szexuális kapcsolatot lehet létesíteni.
Az ilyen kapcsolat jogilag nem büntetendő HA a nagykorú személy a kiskorúnak semmilyen módon nem "főnöke" vagy nincs rá befolyása pozíciójánál fogva (tanár, edző, pártfogó, pap, nevelőszülő...).
Viszont még egy semleges kiskorú-nagykorú viszonyban sem készülhet a konszenzuális kapcsolatról semmiféle felvétel (akkor SEM, ha beleegyezik), az ugyanis mindenképpen büntetendő.
Tehát meggondolandó.
Bár tény, hogy a hormonok által erősen hajtott fiatalok (talán többségben a fiúk) egy része örül, ha van kivel levezetni a feszültséget, és egy tapasztalt fél bevezeti őket a (páros) szex rejtelmeibe.
Szerintem nem gáz. Nekem is volt kapcsolatom egy 17 évvel fiatalabb partnerrel. Jól éreztük magunkat, évekig tartott.
A te esetedben annyi hogy még kiskorú a fiú.
Kitartást!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek arról hogy 12-13 éves gyerekek szexelnek?
- 60 évesen ki milyen időközönként szexel?
- Nő létemre mennyire ciki, ha én keresek egy férfit, hogy szexeljünk?
- Hány éves volt a legidősebb pasi, akivel szexeltél, és még működött? :)
- Hölgyek, szexeltetek már szűz sráccal, mikor nektek nem az első volt?
- 19 éves koromban a club 4 tulajából hárommal szexeltem. A...