Mennyire féltettek a szüleid? (beszélgetés)
Nem, szerencsere semmilyen ilyen problemam nincs, az egeszseges feltes volt apuban iranyomba.
Viszont igy a masik oldalrol nem annyira mokas a dolog mar..
Mint valami örűlt vagyok kepes felteni a lanyomat. Mindentol.
DE rajottem h ezt nem lehet igy csinalni. Legszivesebben kalickaba zarnam, nehogy baja legyen, de a tiltas nem megoldas. A gyerek ugyis megtalalja a modjat annak h elerje amit akar. Nehez, mert nehez na. :D Egyre tobb minden van engedve neki, bizonyos feltelekkel. Mèg tanulom èn is, kamaasz gyerekem mèg nem volt :)
De ugy erzem h az elmult ket evben sokat fejlodtem :) mar nem akarom hivni a mentot, a rendorseget egyszerre ha a gyerek esetleg veletlenul nem hallja mikor hivom mert pont buszon van. :)
De nagyon nehez. Lelkileg.
Én is ugyanezt csináltam:)
Anyám nagyon szorongós, és persze engem is féltett. Féltett a gyerekrablóktól, a vízbefulladástól, meg amitől csak lehet. Én is folyton elszökdöstem. Persze féltem, mert mégiscsak elhittem, amiket mond, ezért 8 évesen mindig tartottam magamnál egy kis bicskát:D Gyerekkoromban a strandon kibírhatatlanul viselkedett. Csak mellig érő vízig mehettem be, ha már kicsit tovább mentem, akkor már ott kalimpált a kezeivel a parton, meg kétségbe volt esve, hogy belefulladok. Persze ahogy nem nézett oda, mindig visszamentem a mély vízbe.
Én nagyon sokszor borítottam ki őket.. 18 évesen érettségi után nem akartak pár napra elengedni Balatonra, mert hogy biztos belefulladok a vízbe :D Hát elmentem és még élek.. :)
De most várom az első babámat és félek, hogy én is túlságosan félteni fogom ezek miatt :(
Szia! :)
Engem nagyon féletettek meg tiltottak mindentől, én ezt úgy oldottam meg, hogy kiszöktem meg hazudoztam. Bennem csak az maradt meg, hogy hajlamos vagyok én is túlságosan félteni a szeretteimet.
Az érdekes az az, hogy van egy húgom, aki már azt csinál amit akar és oda megy ahova akar. Elég érdekes :)
Mondjuk nálam szerintem rájöttek, hogy valamit elszúrtak mert mostmár nagyon jó a viszonyom a szüleimmel.
További ajánlott fórumok:
- Csalódtál már a szüleidben?
- Hogy építsd fel magad, ha a szüleid nem jól szerettek?
- Felnőttként (kb. 30 évesen) milyen mértékben és meddig tűröd el, hogy a szüleid, a nagynénikéd, stb. beleavatkozzanak az életedbe?
- Gondolnál rá, hogy felnőttként visszavágj a szüleidnek?
- Fogadtass el valakit a szüleiddel.
- Milyen hatással volt és van rád, ha gyermekkorodban fizikai büntetést alkalmaztak szüleid vagy tanáraid?