Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek? (tudásbázis)
Regi a topic, most hátha van még valaki, aki erre jár. Én 1,5 hónapja kezdtem el a pharmatexet. Anno könnyen estem teherbe a két gyerekemmel,de akkor nem vedekeztunk. Azóta eltelt 7 év, nem biztos, hogy még mindig olyan termékeny vagyok. Ebben a hónapban végig pharmatexszel vedekeztunk és ovulaciokor is vegigcsinaltuk. Volt, hogy egymás után 2X ment el párom 10 perc különbséggel. Vegigolvastam a hozzászólásokat, hat mit mondjak... kicsit izgulok. Elvileg 28-a körül kellene megjonnie, az még majdnem egy hét. Valaki hasonló cipőben?
Teherbe lehet esni mellette. A nőgyógyászom azt mondta, hogy kb 60% védettséget nyújt.
sziasztok!az en nogyogyaszom a pharmatexet ajanlotta a fogamzasgatlo tabletta helyett, es azt mondta, hogy a pharmatex kepes szembeszallni barmelyik hormonos tablettaval szemben.en vagy ezerszer rakerdezte, hogy biztos hogy hatasos mert az INTERNETEN ezt azt lehet olvasni, megoszlanak a velemenyek.minden egyes alkalommal nagyot nevetett, es azt mondta: szerinted nekem aza celom hogy ilyen fiatalon teherbe ejtesselek, vagy hogy megovjalak a fog.tablettak karos hatasaitol? en 100%ig megbizom benne mert nagyon sokat segitett nekem, pl: nem szedhetek hormonos dolgokat, akar megis halhatok tole(pedig szeredtem volna szedni) esha nem vizsgal ki rendesen, hanem felirja csakugy hasrautes szeruen a receptet(mert nem egy ilyen esetrol hallottam hogy csakugy minden labor vizsgalat nelkul tessek itt egy tabletta szedd szep lesz a borod nem leszel terhes) akkor meghaltam volna.szoval ennyit a mai nogyogyaszokrol es aki pharmatex mellett terhes lett az gondolkodjon el sajatmagan.hogy vajon tenylegesen ugy hasznalta-e, ahogy levan irva a betegtajekoztatoban es a PARJA is oda figyelt-e ra.vagy aktus elott 20perccel szepen kezett mosott vagy hasonlo...en a pharmatexet fogom hasznalni, termeszetesen ovatosan, mert megbizom az orvosomban.nekem ennyi lenne a velemenyem.
Nekem bevált, fél évig használtam és nem volt vele semmi probléma. Az előírásokra figyelni kell és kész.
Érdekelne valakit tabletta bolti ár alatt? 1 hete vettem, 2 db hiányzik belőle, blokkal együtt tudom adni.
Sziasztok!
16 hetes kismama vagyok, a 4. babámat várom és a Pharmatex hüvelykrémet használtuk a párommal!
No comment!
Sziasztok, így van, ennek a fogamzásgátlónak nem túl magas a hatékonyága, inkább csak kiegészítő védekezésre való, illetve bizonyos kor felett amikor a spontán teherbeesés aránya már alapból is eléggé csekély. ( 50 év körül).
No meg abban a helyzetben amit írsz, ha valakinél nem gond hogy a védekezés ellenére becsúszik a baba.
Én is úgy hallottam, hogy akkor használjuk, ha nem okoz problémát, hogy ha mégis "becsúszik".
Sziasztok.Ez mellett lettem terhes :-( Amikor megkérdezte hogy mivel védekezem,mondtam hogy Pharmatexel.Azt mondta nem csoda hogy terhes lettem mert ezek sz.rt sem érnek....
Szia, igen, érdemes, kivéve ha nem okozna nagy problémát egy esetleges terhesség.
Sziasztok ! Pharmatex hüvelytablettát és megszakítást akalmazunk a párommal,mikor együtt vagyunk ,de komolyan gondolkozom a fogamzáagátló tablettán,mert mégiscsak biztonságosabb. A párom nagyon sokat van távol,munkájából kifolyólag és kb heti 1x-2x tudunk együtt lenni ez miatt. Szerintetek érdemes fogamzásgátlót feliratnom?
Sziasztok!
Eladó egy doboz Pharmatex hüvelykúp, egy darab hiányzik belőle,1800Ft-ért odaadom.
Szerintem igen, csak figyelj a Pharmatexes előírásokra. Pl a szappanos fürdés ;)
Ebbe a hónapban kezdtem el szedni a fogamzásgátló tablettát, már 2 hete szedem, ha most még az első levélnél kiegészítem pharmatexel akkor az úgy már elég biztonságos együtt ugye?:)
Én a hüvelykúpot és a hüvelytablettát is használtam, összesen kb 3 évig csak ezzel védekeztünk (23 éves koromtól)semmi más módszerrel nem kombinálva, és nem lett belőle baba. Ráadásul ennek semmi olyan mellékhatása nem volt, mint a szájon át szedhető tablettáknak, és ráadásul felfázásos problémáktól is megóvott. Néhányan viszont allergiásak rá, ami elég gyorsan kiderül.
Aki pharmatex terméket használ, annak tisztában kell lennie azzal, hogy ennek a módszernek nagyobb a hibarátája mint mondjuk a tablettának vagy akár a spirálnak.
Tényleg úgy van hogy csak akkor biztos hogy nem terhes valaki, ha nem él nemi életet.
Mi is ezt használjuk 8 éve, semmi gond nincs vele.
De lehetne ez óvszeres vagy spirálos topik is.....akkor is jönnének ugyanígy azok, akik az adott mód mellett lettek terhesek.
100%-os módszer nincs.
Illetve csak az, ha egyáltalán nem csináljuk :)
Nem feltétlenül a kukában a helye...
Nálunk pl. 6-7 éve kifogástalanul működik, hozzáteszem én már messze nem vagyok tinikorban, lehet ez is az oka.
Sziasztok.én terhes lettem a pharmatex mellett.megtartanám de attol félek hátha beteglesz a gyogyszer miat.ez lehetséges??????
kukába a pharmatexxel....
megszakításra várva 1 kórházi szobában 3ból 2en amellett lettünk terhesek.. :(
Szerintem írhatsz márkát is, én kíváncsi lennék.
A fórum címe maga is egy reklám, miért sincs törölve :)
Szia, igen, sajnos van egy ilyen mellékhatása, emiatt sokan váltanak valami másra.
Márkanevet nem írhatok, de nézz utána a neten milyen helyi fog. gátlók vannak, ott van ez is felsorolva.
Szia !
Nekem is nagyon csípet 2 napig vízelés közeben ez lehet a mellékhatása ?? Köszi a választ férfi .
Sziasztok barátnőmmel pharmatex kuppal védakztünk.Közösülés közben nagyon éget utána meg nagyon csípett a vízeletem úgy kb:
két napig ! Kérdés ez lehet a kup hatása vagy valami betegség ? Neki semmi baja nincs. Köszi mielőbbi válaszotokat :
Szia, ha biztosra akartok menni akkor ne ezt a fajta fog. gátlást használjátok, mert elég nagy a teherbeesés kockázata, főleg fiatalabb korban és tartósan ezzel élve.
Inkább csak olyankor szokott elég lenni, ha valaki a klimax felé közeledik és amúgy sincsen minden hónapban peteérése, vagy szoptatáskor, amikor szintén rendszertelenek ( vagy nincsenek is) ovulációk .
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy akik teherbe estek valamelyik pharmatex terméktől azok a megszakításos módszert alkalmaztak mellette vagy sem? Mert én mindenképp úgy használnám, h a párom nem élvezhet belém. Vagy még ekkor is nagy lenne a kockázat?
Nagyon. Kicsit rásegítettünk, s most várjuk második babánkat:)
Sziasztok! Én hat éve használok kúpot. sok szempontbl j volt. Nem voltak fertőzéseim tökéletesen karbantartotta PH értékemet nem csípett nem mart! Viszont a tegnapi napon átestem életem legszörnyűbb élményén:( Van már három gyermekem nem terveztnk többet. Meg kellett hoznom a döntéss fájo szívvel! De a pharmatex kúpot örökre elfeletem. Hat évig jo volt de ez a ráta 6év:(
Én is gondolkoztam rajta a barátnőm esete előtt. Az orvosomat is megkérdeztem. Ez volt a válasza: ha nem baj, hogy teherbe esek, akkor használhatom. Egyébként nem ajánlja.
Sziasztok!
A barátnőm ilyet használt és júliusra várja a babáját.
További ajánlott fórumok: