Mennyire tartjátok biztonságosnak a sátorozást? (beszélgetés)
A meg lehet mondani és TILOS-ra egy videó, hogy nekünk kell vigyázni a gyerekekre, mert igaz, hogy magyarázni kell, hogy nem szabad ez, meg az, de a gyerekeket annak ellenére nagyon könnyű megvezetni.
Ez külön videón is létezik, talán van magyarul is, de az egész cikket bemásolom, ha valaki nem beszéli az angolt, ő is értse miről van szó.
Nem hinném, hogy ő az anyukájuk a gyerekeknek.
Fogalmam sincs, milyen szál fűzi hozzájuk, lehet annyi köze van, mint nekünk.
Erre én nem lennék büszke a helyedben.
Elég baj, hogy úgy történt. Ki kellett volna hajítani benneteket.
Azt gondoltuk, hogy gyerekeknek élmény lesz, de sajnos a tántorgó emberek látványa, a fű szaga, az obszcén megnyilvánulások egy vadkempingezésnél szóba sem jöhetnek.
Persze ott pedig a higiénia hiánya pótolhatatlan, főleg nekünk nőknek, azt gondolom, illetve a korábban mások által említett említett veszélyek.
Pro és kontra. Rossz időben, rossz helyen.
Igen. Nagyon nem kellemes, ha ilyen alakokba botlik az ember.
Kár, hogy nem rakták ki őket. Néha a többi kempingező fegyelmezi meg a renitenseket. De ez ritka eset.
Mi sajnos igen.
Persze, te pedig vagy az ellenpélda.
Ezért is írtam, hogy mind a két lehetőségnek meg van a maga előnye is és kellemetlensége is.
Én mondjuk félnék a medvéktől...
Igaz, a Balatonnál még egy se kószált, de ki tudja... 😂
Tokaj_Rakamaz kempingben.
Este senkit nem raktak ki a kempingből....inkább mi szakítottuk meg a nyaralásunkat.
Nem a kempingbe szoktak özönleni a drogosok, alkeszek meg a bulizósok. Te melyik kempingben találkoztál drogosokkal?
Mellesleg a kempingeknek van házirendje, aki nem tartja be és zavarja antöbbit, azt kirakják a kempingből.
Hát, én hamarabb engedném a gyerekeimet az apjukkal egy vadkempingezésre a sima természetbe, mint sem egy alkoholistákkal, drogosokkal, bulizós fiatalokkal sok esetben jelenlévő zárt kempingbe.
Mindegyiknek meg lehet a maga veszélyessége, de az élménye is és élménytelensége is.
Mi érettsêgi után nyaraltunk úgy, hogy sãtrazva, Olaszországba utazva, helyenként kempingekben megállva. Jó buli volt.
Aztán a Tiszán evezve is sátorban aludtunk, volt közte vadkemping is, de jobban esett, ha le tudtam tusolni a nap végén. Még fesztiválokon is sátraztam már, akkor is jól esett, hogy volt lehetôség tisztãlkodni és wc-re menni.
Szerintem nem örülnék, ha a hat éves gyerekemet teljesen nomád körülmények közé vinné az apja. Ahhoz legyen már nagyobb, aki tud magára vigyázni.
Nekem mindegy, elhiszed-e.
Az idei tali szept. 6.-8. között lesz, oda nem cipelek laptopot.
Ma már pillanatok alatt felállítható sátrak vannak, sokkal egyszerűbb, könnyebb.
De naponta én sem csinálnám. Inkább egy-egy kempinget bázisként használva tervezném meg a túrákat, 3-4 naponta tovább menve.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Mennyire tartjátok normálisnak, hogy 3 hónapos csecsemő kezét fogdossák és puszilgatják "idegenek"?
- Mennyire tartjátok férfiasnak?
- Szegediek, mennyire biztonságos oda utazni most?
- Mennyire fontos a magzatvédő biztonsági öv?
- Mennyire biztonságos az online bankügyintézés?