Mennyinél fektetnek be a kórházba ha nyitva vagy? (beszélgetés)
Olyan tetkót szeretnék majd remélem megfog felelni az elképzeléseimnek!!
Neked is vannak csíkjaid?Halványodnak amúgy?Én sajna nem nagyon vettem észre hogy hüü de nem látszódnak!!:((
Ez még a baba haja!Egyszer sem volt levágva neki!Nem hullajtotta el így csak nőtt neki mondjuk annyiban változott hogy kivílágosodott!!:))
Szia!!!
Nem láttam a naplódat és ezért írtam.Ha van időm olvasgatom.Szép az a tetkó nagyon.Én is szeretnék.Sárkányt vagy pillangót.Eddig az ágyékomra akartam,de lehet,hogy a hasamra fogom vhogy,hogy eltünjenek a terheségi csíkok.Szép lányod van nagyon.A haja nagyon szép.
Szia!!
Néha fejek de ez már ritka!Valami baj lehetett szerinem rosszul kaphatta be a bimbómat mert ez nem olyan nem is tudom milyen görcs volt!Pózt váltottam és utána igaz 3. 4. szopásra de eltünt a görcs hála!!
Eszek már minden félét igaz mértékkel eddig még nem vettem volna észre hogy valami bibi lett volna vele!
Örülök hogy ilyen sokat nötettek már :))
Szia!
Sajnálva olvasom,hogy még mindig beteg vagy.Ráadásul jól megszenvedsz ezzel a tejcsivel.Nem fejsz már?Ma voltunk méreckedni.1 kg-ot hízott megint és két centit nőtt.Kezd szépülni az arca is.Te eszel tejterméket és kakaós dolgokat?
Az nem semmi hogy mennyit termelsz!!Gratulálok hozzá!!!Biztos sokáig fogol tudni majd szoptatni!!Az meg pláne jó hogy olyanokhoz kerül a tejcsi akikkel még jóban is vagy!!:):)
Pindurkád mit csinál már?Mennyit esztek?Hányszor?Éjszakai alvás megy már?
Igen adom le.Napi 5,5dl-t sikerül.Tökre örülök neki,mert az anyukának is van egy pici.Igy a kisfiúnak nem is kell tápi.Ráadásul neki is van egy nagyobb fia,aki 2 éves.Igy Ákos is tud játszani.
Néztem már a képeket.Szép nagyon a bőre.Remélem nálunk is mostmár elmúlik.A sampont kipróbálom.Kössz a tipet.
Már alakulgatok betegség terén de az orrom alatt olyan csúnya a bőr ahogy állandóan fújtam hogy rémes :(:(!
A koszmó nálunk is megvan igaz eltünőben mióta a babe sampont használjuk de a pöttyök eltüntek hála!!Tettem ki képet a naplómba nézd meg!!
Tejcsivel hogy állsz?Adod még le?:))
Szia!
Jöttem egy kicsikét dicsekedni ma voltunk tanácsadáson és Ádám 5120gr vagyis kereken (kicsit több mint kereken és picivel több mint egy hósan) 1kgt hízott, és 54cmről 57cmt nőtt!!:)))Tényleg nagy legényke, és jó a falókája!!
Én is mostam kézzel és hát az én kezem is hólyagos lett és fájt is mint a rozbaj!!Most inkább anyához vittem már a ruhát és nagyiékhoz de nagyiéknak meg a tárcsás van és hát a csavargatástól is hólyagos lett!!Ez van úri ez a kéz már:)));)
Leginkább kocsival járkálunk de babakocsival már 30-45 percet is akár!!Ha jobb idő van még tovább!!
Örülök is neki nagyon mert kézzel már nem lettem volna hajlandó mosni!Nem a kakás ruha a lényeg hanem hogy nem birtam volna kisurolni!!
Szió nincs semmi.Telnek a napok.Ma vmi kiütötte Stellát.A kakaóra tippelek,mert csak az volt újdonság.+ tiszta kakaó.Pont néztem,hogy csak 1 hét különbség van a gyerköceink között.Te is kedden szültél és én is.Bonyolult folyamat ez a tejcsi leadás.Csomó helyre kell elmenni.Ráadásul ha a védőnő nem talál olyan babát akinek kellene akkor máshogy kell intézni.Fagyasztóból eszünk csak,hogy férjen.
Látom van mosógépetek.Tök jó.Főleg az 5 év garancia.Most már lehet akkor nyúzni.:)
Te mennyi időre szoktad kivinni Ádámot?Tanácstalan vagyok ez ügybe.
Na mi újság?Leadtad a tejcsit??Mennyit fogadnak el és mennyit adtál le??
Hogy vagytok amúgy?:)
Tettem vendégkönyvet így írhatól és hozzászólhatol a naplómhoz!!:):)
Meg is köszönöm ha írsz!!!:):):)Persze ha van mit!!
Puszi
Tiszta jó hogy neked is ennyi tejed van!!!:)
Az agyam majdnem elpukkant!!Tiszta káosz igy minden!!Tényleg most kénne mindennap!!
Mi sokat ültünk itthon minthogy megemeltük volna a hátsonkat igy ezért tartott ilyen sokáig is!De visszamenőleg hátha megadják igy a decemberit is meg a januárit is!Vagy kitudja!!
Köszi a képhez csatolt írásodat a ruha sokat takar ;))
További ajánlott fórumok:
- Margit Kórházban szülni
- Akik az István kórházban szültek vagy fognak szülni!
- Mindenkit, aki a János kórházban fog szülni, szeretettel várok ide!
- Melyik kórházban, kinél szültél?
- A kistarcsai kórházban mi a szokás, ha faros a baba? Befektetnek előbb vagy megvárják a szülés megindulását?
- Mikor fektetnek be a kórházba programozott császár előtt?